foto: flickr/Twitter

UKAZANJE U NIGERIJI EKSPLODIRALO Svećenik zaplakao: ‘Vidio sam ju svojim očima’

Autor: Vjera

Svećenik tvrdi da je čak sto ljudi vidjelo Djevicu Mariju

Dana 22. lipnja 20022. preko sto ljudi, po riječima svećenika svjedočilo je ukazanju i prisutnosti Blažene Djevice Marije u Nigeriji.

Katolički svećenik fra. Evaristus Bassey, podijelio je fotografije “Djevice Marije” koje su se pojavile u državi St. Charles Cross Rivers. Fotografije su eksplodirale na društvenim mrežama.

Napisao je: ‘U srijedu 22. lipnja 2022. u jednoj od naših župa ukazala se Blažena Djevica Marija. Tome je svjedočilo više od 100 ljudi, čak i protestantski pastor koji je došao posjetiti svog rođaka, pomoćnog svećenika. On je snimio ove slike. Zrake oko nje bile su presvijetle za jasnu sliku. Preselila se u svetište posvećeno Njoj i tada je uzeta na nebo.

Bilo je nevjerojatno, cijela aura oko župe, te večeri. Nikome ništa nije rekla. Ali mislim da nas je došla uvjeriti u Božju prisutnost s nama. Čak su i zrake svjetla u prostorijama pokazivale da se nešto događa. Neka molitve naše Blažene Majke pomognu našoj zemlji Nigeriji. Amen.”

Kasnije je svećenik Bassey objavio još jednu fotografiju i objasnio da bližnji ne vjeruju da je to bila Gospa, zbog čega je čak i plakao. ‘Ja znam što sam vidio, vidio sam je vrlo jasno vlastitim očima,’ rekao je i opisao izjave drugog svjedoka koji je, kako kaže bio šokiran Marijinom ljepotom...>>> više na vjera.hr

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.