foto: wikimedia

Ukazanje Marije Pomoćnice u Češkoj: Vidjelica čudesno ozdravila nakon 12 godina, a malom dječaku spriječena amputacija nogu, kasnije postao svećenik

Autor: Z. K.

Dana 13. siječnja 1866. Gospa se ukazala Magdaleni Kade, mladoj tkalačkoj radnici koja je bila teško bolesna 12 godina, toliko da su je više puta smatrali umirućom i nekoliko puta primila je posljednje sakramente.

U dva sata ujutro Magdalena je bila u krevetu i nije mogla govoriti zbog velike slabosti. Njezina bliska prijateljica Veronika Kindermann pazila ju je spavajući pokraj njena kreveta.

Bolesnica je zastala da promatra portret Gospe Žalosne na zidu nasuprot krevetu. U četiri sata, Magdalena je iznenada ugledala vrlo jarko svjetlo kako obasjava sobu i u središtu blještavijeg sjaja, ispred niskog uzglavlja kreveta, prekrasnu damu.

Probudila je prijateljicu gurkanjem i usplahireno rekla: “Pogledaj raskoš! Pogledaj raskoš!”. >>>više na vjera.hr

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.