fbpx
foto: wikimedia

Ukazanja slična Međugorju koje je Crkva priznala: 54 godine ukazivala se Djevica i ponavljala jednu poruku

Autor: Vjera

Atmosfera je bila kao i u Međugorju, dugotrajna ukazanja, obraćenja, čudesa, otpor biskupa i progon vidjelice, ali ipak na kraju, Crkva ih je priznala

Presveta Djevica u ovim vremenima očito često silazi na Zemlju, zbog hitne potrebe za obraćenjem grešnika.

A jedno od mjesta koje je danas referentno za taj napor je Međugorje, koje je postalo ono što nazivaju ispovjedaonicom svijeta. I vatikanske vlasti, iako su bile skeptične prema ukazanjima, morale su primijetiti milost i hodočasnike koji tamo dolaze već 41 godinu i odobriti hodočašća u Međugorje.

Dugotrajna ukazanja u Međugorju ipak nisu novost, već su se dogodila u 17. stoljeću u francuskim Alpama. Ukazanja Gospe od Lausa odobrena su tek u 21. stoljeću i postala su najduža u povijesti, trajala su čak – 54 godine.


Zanimljivo, i tu je bila ista atmosfera kao u Međugorju, obraćenja, ispovijedi, čuda, ozdravljenja i povremeni progoni biskupa, izmjenjivani trenucima milosti.

Ovdje ćemo govoriti o ukazanjima Gospe od Lausa Beniti Rencurel, koje je Gospa poruke dala, čudima koja su se dogodila, progonima, ulozi koju je imala vidjelica i njezinim sličnostima s Međugorjem. >>>više na vjera.hr

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.