foto: wikimedia

U studenom je objavljena osma tajna Međugorja, vidjelica u strahu molila za milost

Autor: Z. K.

Tijekom godina ukazanja međugorskim su se vidiocima postavljala pitanja o Deset tajni. Mnogo puta su njihovi odgovori na ta pitanje bili: “Tajna je tajna.” Oni dijele s javnosti samo malo o tajnama. Posljednje što je odgovorila vidjelica Mirjana na pitanje o tajnama bilo je: ‘Vrijeme tajni se bliži, to je sve što vam mogu reći.’


Osma tajna u studenom

No, u studenom 1982., točnije 6. studenog, vidjelica Mirjana primila je osmu tajnu zbog koje se bila jako uplašila kada je čula za nju.

Mirjana se toliko preplašila da je tada molila Gospu da očuva čovječanstvo od te nesreće.

Gospa joj je tada, po njenim riječima, rekla sljedeće:

“Ja sam se molila, kazna se ublažila. Ponavljane molitve i postovi umanjuju kazne Božje, ali nije ih moguće izbjeći u cijelosti. Pođite na ulice gradova. Prebrojte one koji slave Boga i one koji Ga vrijeđaju. Bog ne može to više podnijeti.”

Kako se pripremiti? 

Kad su vidioci upitani o tajnama: “Što da radimo? Kako se trebamo pripremiti? Trebamo li se bojati? – dali su sljedeće odgovore: >>>više na vjera.hr 

Otkriven znak koji će preko Međugorja potresti svijet? Starac ga je vidio i ovu poruku prenio svijetu
Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.