U KAŠTEL STAROM SEMINAR ZA OZDRAVLJENJE! Voditelj evangelizator i urednik rubrike Vjera na portalu Dnevno.hr Dražen Bušić!

Autor: M. Berić

Očekujem lijep seminar, prepun slavljenja, čudesnih Božjih dodira i izmijenjenih života, rekao je Dražen Bušić, urednik rubrike Vjera na portalu dnevno.hr

Treću godinu za redom u svibnju karizmatska zajednica Sv. Leopold Mandić iz Rudina organizirala seminar Dražena Bušića, evangelizatora s darom poučavanja i ozdravljanja. Ovoga puta tema je ‘Iscjeljenje’.

Seminar će se održati 16. svibnja  u Kaštel Starom ‘Radun’, Crkva Kraljica mučenika. Početak seminara je u 16 sati. Voditelj će govoriti o razlici između iscjeljenja i ozdravljenja, o snazi Kristove žrtve, uzrocima prokletstva i kako primiti oslobođenje te na kraju moliti za sve prisutne.

Svaki puta do sada seminarima Dražena Bušića u Kaštelima prisustvovalo je više stotina vjernika a ovoga puta svoj dolazak je najavilo i nekoliko svećenika.

”Očekujem lijep seminar, prepun slavljenja, čudesnih Božjih dodira i izmijenjenih života. Zahvalan sam Bogu za otvorenost pastira da seminar možemo održati u crkvi, to je pravo mjesto za ovakve sadržaje, iako ne i jedino. Isus nas je poslao po cijelom svijetu, na trgove i sportske dvorane i točno je da neki nikada ne bi prešli crkveni prag a na takva mjesta bi došli. I tamo ih čeka Bog koji ih polako vodi prema crkvi. Ipak, osobno najviše volim imati programe u crkvama. Do sada sam održao više stotina seminara u preko 105 župa. Opažam da su potrebe sve veće pa neka mene i moj tim i nadalje Bog vodi kako želi i gdje želi”, rekao je urednik rubrike Vjera na portalu dnevno.hr.

Autor:M. Berić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.