Foto:: slika zaslona/youtube

‘TRESLA SAM SE I GRČILA!’ Marta 23 godine nije ušla u crkvu, a onda joj se srce raspalo na komadiće: Snaga bakine krunice je čudesna

Autor: Z. K.

Nakon 23 godine, Marta Przybyła vratila se u crkvu. Zagledala se u zlatni ormar iz kojeg je svećenik izvadio bijeli krug. Osjetila je iskustvo Božje ljubavi, srce joj je lupalo kao ludo, a lice joj je bilo obliveno suzama. Tada je imala 30 godina i doživjela je svoje prvo klanjanje.

Njezino iskustvo tim je veće jer Marta, ne samo da nije išla u crkvu, već je sve ove godine otvorala put demonskom.

“Otvorila sam prva vrata zlom duhu u nižoj srednjoj školi. Sjećam se da sam na početku srednje škole počela razmišljati o samoubojstvu i bilo je to takvo iskustvo tame, da nisam znala što učiniti u vezi s tim. Potražila sam pomoć psihijatara. Popila sam više tableta koje mi nisu nimalo pomogle. Tražila sam savjet od čarobnica, oblačila se u crno, čitala knjige o snovima. Ovako sam liječila svoju nesigurnost. Mrzila sam djecu, pila kontracepcijske pilule i rekla da ću prekinuti trudnoću ako ikad zatrudnim.


Nažalost, potvrdu svoje vrijednosti tražila sam u muškim pogledima. Isprva je bilo utješno, a onda sam satima plakala u jastuk. Nisam znala kakva mi ljubav zapravo treba.

Živjela sam u svom mračnom svijetu i počela tražiti informacije o otpadništvu. Bojala sam se da ću, ako umrem, imati katolički sprovod, iako je to u mom slučaju bilo malo vjerojatno. Mrzila sam sve katoličko. Željela sam službeno napustiti Katoličku crkvu. Katolike sam povezivala s gubitnicima.

No, obitelj mog posljednjeg partnera bila je vrlo religiozna. Prisustvovali su svetoj misi s molitvama za ozdravljenje duše i tijela. Tijekom zajedničkih susreta razgovarali su o iskustvu Božje ljubavi. Pitala sam se što uzimaju jer su se ponašali kao napušeni. Lijepo su govorili o Bogu. Nakon jednog susreta nagovorili su me da idem s njima u crkvu.

Moj posljednji kontakt s crkvom bio je za vrijeme prve svete pričesti. Išla sam tada na vjeronauk, ali ništa od toga nisam razumjela. Tako maloj djeci roditelji su autoriteti, i u vjeri. Sa mnom nije bilo tako. Slušala sam u obitelji razgovore o “crnoj mafiji i masonima u crkvi” i svećenicima koji utjelovljuju samo loše ponašanje i poroke.

Prosjedila sam cijelu euharistiju. Počelo je klanjanje, a ja nisam imala pojma što se događa oko mene. Nisam imala ništa pametnije raditi pa sam sjedila prekriženih ruku i gledala u zlatni ormar iz kojeg je svećenik vadio bijeli krug.

I kad je svećenik izvadio bijeli krug >>>više na vjera.hr
Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.