foto: wikimedia

Tisuće svjedočile čudu Gospe koja je obasjala narod: Rat završio odmah nakon javne molitve

Autor: Vjera

'Ljudi su padali na koljena i plakali'

Ovo je impresivno čudo koje nam omogućuje da shvatimo važnost poziva na molitvu vjernika u vremenima nevolje. Polaganje vjere u Gospu donosi plodove. Nikad ne zakaže.

A pogotovo kad se to radi javno i mobilizira se katolički narod pred nekim gorućim problemom. Vidjeli smo silne učinke ovoga kroz povijest, i mi u Hrvatskoj.

U slučajevima kada je u pitanju rat, gdje se gube ljudski životi, tim je više razloga za ovakve postupke.

Ovdje ćemo govoriti o zagovoru Gospe od Uspjeha prije 80 godina, usred invazije peruanskih trupa na Ekvador, za granična pitanja.

Ekvadorski narod bio je pozvan na molitvu trodnevnice, a u sredini trodnevnice slika Djevice učinila je čudo, kojemu su svjedočile stotine ljudi, cijeli dan zaredom, da budu upozoreni što će se dogoditi sutradan, kad završi trodnevnica. Taj drugi dan je rat završio.>>>više na vjera.hr

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.