TISUĆE HRVATA DIJELE OVU SLIKU POLJSKOG PREDSJEDNIKA: Ovo je ono što Hrvati sanjaju!

Autor: Vjera

Fotografija je nastala nakon izbora dakle nije predizborna navlakuša na kakve smo navikli!

Ne, ovo nije predizborna fotografija na kakve smo mi, Hrvati, navikli kad političare u doba predizborne kampanje viđamo u crkvama, s biskupima, a onda nakon izbora …

Ova je fotografija nastala je nakon izbora, odnosno pobjede poljskog predsjednika Andrzeja Dude na predsjedničkim izborima. On je naime, otišao u poniznosti zahvaliti Gospi za milost koja mu je darovana kao izabranom predsjedniku, unatoč naravno brojnim katastrofalnim predviđanjima i navijanjima lijevih opcija. Dakle, ovo je iskrena emocija jednog državnika svjesnog da je sve milost te da nije svojim snagama odnio pobjedu nego milošću Božjom što mu daje snage klenuti i zahvaliti Bogu.  Ovo je također fotografija koju dijele na tisuće hrvatskih ljudi. Ovo je naime ono što mnogi  Hrvati sanjaju!

Hvala ti Bože što postoje ljudi koji se ne boje svjedočiti Tebe u svemu!

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.