fbpx

Tajna smrti razotkrivena u Međugorju! Evo što se događa tada

Autor: Vjera

Čovjek se rodi samo jednom, a nakon smrti...

U Poruci Kraljice mira 24. srpnja 1982. Gospa vidjelici Ivanki govori: „U trenutku smrti napuštamo zemlju u potpunoj svijesti: onu koju sada imamo. U trenutku smrti čovjek je svjestan odvajanja duše od tijela.
Pogrešno je učiti ljude da se nekoliko puta ponovno rađaju i da duša prelazi u različita tijela. Čovjek se rodi samo jednom, a nakon smrti tijelo se raspada i više ne živi. Svaki će čovjek tada dobiti preobraženo tijelo. Čak i oni koji su tijekom svog zemaljskog života nanijeli mnogo zla mogu otići ravno u Nebo, ako se na kraju svog života iskreno pokaju za svoje grijehe, priznaju ih i izgovore.

U poruci od 6. studenog 1986. godine Gospa govori:
„Draga djeco! Danas vas želim pozvati da se svakodnevno molite za duše u čistilištu. Za svaku dušu potrebna je molitva i milost kako bi dosegli Boga i Božju ljubav. Čineći to, draga djeco, dobivate nove zagovornike koji će vam u životu pomoći da shvatite da vam sve zemaljske stvari nisu važne, da je samo Nebo ono čemu je potrebno težiti. Zato, draga djeco, molite se neprestano kako biste mogli pomoći sebi i drugima kojima će vaše molitve donijeti radost. Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu. ”

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.