ZASTRAŠUJUĆE Otac James imao viziju budućnosti Europe: ‘Vidio sam kako ubijaju…’

Autor: Vjera

Počeo je preklinjati narode Europe da počnu moliti zbog onog što je vidio....

Gospođa Marija u Njemačkoj je imala priliku biti na duhovnom seminaru poznatog svjetskog, svećenika i karizmatika oca Jamesa Manjackala, koji je na tom susretu dobio viziju budućnosti Europe koja nije ništa drugo – nego pakao na zemlji. Iskustvo je opsala za portal Rastimo u Gospodinu:

Sretna sam sto sam imala milost Božju prisustvovati kod pater Jamsa Manjackala na duhovnoj obnovi.
Kada je bila pretvorba za vrijeme Sv. Mise počeo je mucati nije mogao izgovarati, sav se zgrčio od boli, a inače je u kolicima, svi su se odmah strčali i priskočili u pomoć. Svećenici, njegova prijateljica Gabi i njen sin Richi koji je doktor i koji se brine o njemu.

Nakon izvjesnog vremena počeo je plakati i Richi je prevodio kako je Pater James imao viziju cijele Europe, a njegove su riječi bile ovo: Vidio sam kako ubijaju djecu i razna mučenja, strašno. Što znaći Europu ce zaposjesti muslimanske zemlje i kršćani će biti progonjeni.

Otac James je preklinjao narode Europe da počnu moliti, da se osnivaju Molitvene zajednice, molitvene grupe ili skupine. Pozvao je kršćane i sve koji se osjećaju pozvani da evangeliziraju i proklamiraju Isusa na svakom mjestu.

Njegov je zadatak da ide po zemljama i pripremi narode Europe na progon.

Europa se nalazi u crnilu, imamo kršćanske korijene, ali smo Boga odbacili – rekao je otac James.

Otac James je i prije dobivao proročke vizije za Europu te je poručivao: ‘Probudi se, Europo, inače ćemo svi propasti’, ukazujući na znakove vremena na koje moramo obratiti pažnju!




‘Vrijeme je da se Europa probudi i vrati Gospodinu Isusu koji je jedini zaklon i pomoć, napisao je otac James i nastavio: ‘Trebate znati da su do nedavno ovo bile katoličke i kršćanske zemlje. Sada u tim dvjema zemljama na nedjeljnu misu ne ide niti 4% stanovništva, a to je minimalan zahtjev za kršćanski identitet. Mnoštvo je nekrštene djece, veliki broj muškaraca i žena živi zajedno izvan braka, mali broj ljudi ide na ispovijed ili prima druge sakramente, a obiteljska molitva ne postoji! Istina je što je prorok Jeremija rekao “napustili su Boga, izvor života “. Razvodi, istospolne zajednice, pobačaji, eutanazija i svaki drugi oblik nemorala legalizirani su u tim zemljama! Oni su poput Sodome i Gomore! Među njihovom stanovnicima nema ni straha od Boga ni od čovjeka. Gospodin sigurno nije zadovoljan niti s tim a niti s drugim sličnim zemljama. Mislim da stiže Božja kazna i odmazda.

Sada je vrijeme da osobe na vlasti, a i sveukupno stanovništvo tih država okrenu svoje oči Gospodinu i počnu zazvati Njegovo Ime; jer svatko tko zazove Ime Božje bit će spašen. Vrijeme je za pokajanje i promjenu ponašanja i odluku za život u skladu s Božjom voljom. Gospodin govori: „Vratite se meni i ja ću se vratiti vama “- Naš Bog, Isus, je milosrdan i blag. Kada su se nakon Noinog poziva Ninivljani pokajali i Bog se pokajao i promijenio svoj plan da ih uništi. Vrijeme je da se kršćanska Europa probudi i vrati korijenima svog života i kulture, a to je KRIST i kršćanstvo. Ona se treba odreći hladnoće, mlakosti i ravnodušnosti prema Kristu i Crkvi koji jedini imaju odgovore i rješenja za probleme današnjice. Ako Europa prizna svoju vjeru u Krista pobjednika, On će stati uz Europljane i dokrajčiti njihove sadašnje neprijatelje.

Također, vrijeme da se političko vodstvo Europe ujedini u Kristu za borbu protiv neprijatelja. Žalosno je što je Europa razjedinjena; neprijatelj koristi te podjele. Molim da se Europa ujedini u vjeri u Krista i Crkvu i raste u miru i blagostanju. Želim i molim da svi europski kršćani spoznaju snagu Krista, njihovog Spasitelja i Gospodina. Neka Marija, majka Kristova i Kraljica Europe , moli za spas Europe, rekao je otac James Manjackal svijetu.




Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.