WOOW KOJE SVJEDOČANSTVO! Svjetska katolička agencija piše o pobjedi Dalićeve krunice!

Autor: Vjera

Cijeli svijet sada zna koga voli Hrvatska!

Hrvatska je nedvojbeno impresionirala čitav svijet. Traži se ključ pobjede a svoju zaslugu dakako odigrala je i krunica koju izbornik Dalić ima u svom džepu. Veliko je svjedočanstvo vjere napravio ovaj čovjek u cijelom svijetu a dokaz tome je i činjenica da o njegovoj katoličkoj vjeri, vjeri u Boga pišu i svjetske katoličke agencije.

Hrvatska je duboko katolička zemlje, a trener njihove reprezentacije, Zlatko Dalić, čovjek je vjere ‘ piše catholicnewsagency.com.

U istom izvještaju dodaju kako je Dalić javno posvjedočio da je njegov trenutni uspjeh ovdje zbog njegove vjere u Boga.

‘Sve što sam učinio u mom životu i u mojoj profesionalnoj karijeri dugujem vjeri, i zahvalan sam na svemu mom Gospodinu’, prenosi Dalićeve izjave katolička agencija i dodaju da je rekao da je krunica uvijek s njim i kad osjeća da je teško, samo stavi ruku u džep i tad sve bude lakše.

Ne možete ni zamisliti kako je veliko ovo svjedočanstvo Gospodina našega koje Dalić i naša repka u ime cijele domovine prenose cijelom svijetu!

Hvala i slava gospodinu!

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.