Instagram

WOOW KOJA PREOBRAZBA: Justin Bieber i supruga svijetu svjedočili ČISTOĆU prije braka! 

Autor: Vjera

Svjetovni mediji ih ismijavaju

U posljednje vrijeme Justin Bieber, poznata mlada pjevačka zvijezda sve češće svjedoči vjeru u Isusa Krista u svom životu što je doista hrabro s obzirom na to da on ima utjecaj na široke mase a svjedočiti Krista u današnje vrijeme znači suočiti se s progonima raznih vrsta. Tako i onim medijskim. Iako je posljednjih godinu dana često davao slavu Bogu i preko društvenih mreža, a Božje djelovanje u njegovom životu vidjelo se jer se uistinu smirio, svjetovni mediji diljem svijeta ismijavaju ga jer je u intervjuu za Vogue sa suprugom Hailey  posvjedočio da su do braka živjeli predbračnu čistoću.

‘Mislim da spolni odnosi mogu prouzročiti mnogo boli. Ponekad ljudi to čine jer se ne osjećaju dobro, nedostaje im samopoštovanja. I žene i muškarci. Čistoćom sam se želio posvetiti Bogu jer sam doista osjećao da je to bolje za moju dušu. I vjerujem da me Bog nagradio mojom suprugom Hailey zbog toga,’ rekao je Bieber spominjući da su spolni odnosi prije braka u njegovu životu bili problem, ovisnost koja mu je oduzimala mir.

Svoju suprugu Hailey, Bieber je poznavao mnogo godina i hodali su nekoliko godina također u čistoći, ali su se ponovno susreli u crkvi u lipnju prošle godine. ‘Kad sam je vidio, zaboravio sam koliko je volim i koliko mi nedostaje i koliko je pozitivno utjecala na moj život. Pomislio sam, ovo je ono što sam tražio’, svjedočio je Bieber koji se nekoliko mjeseci poslije i tajno oženio za svoju izabranicu.

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.