(VIDEO) IZVANREDNO: Svećenik uhvaćen u BILOKACIJI! Samo je šutio…

Autor: Vjera

Bio je na dva mjesta odjednom...

Sveti Padre Pio bio je poznat po izvanrednom daru bilokacije, a to znači da je mogao biti prisutan na više mjesta odjednom, no sad je jedan drugi kapucinski svećenik uhvaćen u ovom daru. Njegovo ime je fotac Domenico i najveći dio svog života proveo je u svetištu u Manoppellu, u Italiji gdje se čuva čudesna slika Isusova lica.

Tijekom života nekoliko je puta susreo padre Pia i u mnogo stvari on mu je bio sličan. Kad je Padre Pio preminuo 1968. godine fra Domenico nije mogao prisustvovati sprovodu jer je u svetište dolazila grupa hodočasnika koju je morao voditi. Mnogi hodočasnicu su svjedoci da je bio upravo tamo s njima, u svetištu za vrijeme sprovoda.

Međutim, nekoliko dana kasnije jedna je žena posjetila oca Domenica u svetištu te ga upitala: Zašto mi niste odgovorili kad sam vas pozdravila na sprovodu Padre Pia. Fra Domenico je samo šutio i počeo govoriti nešto drugo i nije se osvrtao na to pitanje.

Nakon što je objavljena televizijska snimka pogrebne povorke u njoj se jasno vidi fra Domenico, a to je potvrdio i njegov rođak vidjevši snimke, iako on u tom trenutku nije trebao biti u tamo, nego u svom svetištu s hodočasnicima.

Kad se ta priča proširila i mnogi su fotografi i stručnjaci na tom području usporedili snimku s fotografijom te ustvrdili da je na snimci uistinu otac Domenico.

Fra Domenico za svog života nije govorio o tom daru iako su mnogi bili svjedoci ove izvanredne Božje milosti. Godine 2015. pokrenut je i postupak kanonizacije za fra Domenica za naziv – Sluga Božji.

Naime, bilokacija je izvanredna Božja milost u kojoj osoba može biti na dva ili više mjesta odjednom. Padre Pio, je uz mnoge svece i mistike bio poznat po tom daru te je često iz svoje sobice putovao gdje je bio potreban, a tome su mnogi bili svjedoci! Pogledajte snimku i na njoj oca Domenica koji nije bio tamo, a bio je!

 

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.