(VIDEO) AJME, TKO JE OVO? Ivan Pavao II snimljen u Međugorju za vrijeme ukazanja

Autor: Vjera

Sveti Ivan Pavao II ljubio je Međugorje, je li ovo dokaz da ga je napokon posjetio?

Potrebno je biti oprezan s videima i fotografijama jer nakon svega Međugorju ni ne treba više čuda da bismo vjerovali. Međutim, redakcija Mystic Posta katoličkog portala koji izvještava o fenomenu Međugorja priznaje da je bila zaintrigirana kada su pogledali video s ukazanja u Međugorju na Podbrdu 2. kolovoza. Naime, tamo se odjednom u masi pojavljuje lik čovjeka u bijelom koji vadi krunicu trenutak prije samog dolaska Gospe. Čovjek izgleda poput Ivana Pavla II. Kako kažu iz redakcije stvar je u tome da su pregledali i sve druge snimke s ovog ukazanja, međutim tajanstvenog čovjeka s krunicom koji svijetli nisu mogli pronaći, već na njegovom mjestu stoji netko drugi.

U 58. sekundi u prvom videu vidjet ćete lik u bijelom koji izvlači svoju krunicu trenutak prije nego se pojavi Gospa.

Na ovoj snimci, čovjeka u bijelom nema!

Na ovoj se pojavljuje!




Naime, u katoličkoj mistici  nije novost vidjeti svece i svjedočiti njihovim čudima i nakon njihove zemaljske smrti, a povezanost Ivana Pavla II i Međugorja u koje nikada nažalost nije uspio doći je velika.

Blažena Djevica Marija u ukazanjima je rekla kako ga je ona odabrala i kako je on njezin najdraži sin. Nakon pozornog iščitavanja knjige Tajne Karola Wojtyle koju je napisao novinar Antonio Socci, otvaraju nam se novi horizonti vjere i nade, gdje međugorska ukazanja zauzimaju posebno mjesto, napose imajući u vidu mistična iskustva koja je Karol Wojtyla imao od svećeničkog ređenja(!), za koja svjedoče brojni i vjerodostojni svjedoci.




Jedan od najvećih mariologa svijeta Rene Laurentin citirao je Karola Wojtylu koji mu je rekao:’Žao mi je što moram voditi Crkvu odavde iz Vatikana, a ne iz Međugorja’

Također, Gospa u Međugorju je preko svećenika fra Smiljana Kožula zatražila da Ivanu Pavlu II odnese krunicu koju je osobno poljubila, što je na čudesan način pater Smiljan i učinio, a Ivan Pavao II tada radosno prihvatio.

Poslušajte i to dirljivo svjedočanstvo:

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.