(VIDEO) Poslušajte nevjerojatno svjedočanstvo Simone koja je doživjela novo čudo: NIŠTA NIJE MOJE, SVE JE BOŽJE! 

Autor: Vjera

Isus joj je na čuđenje svih liječnika stvorio novu maternicu!

Blud, prostitucija, bulimija, droga, laž – bio je pakao u kojem je živjela Simona Mijoković Gotovac,  dok u njezin život nije ušao Isus Krist i promijenio ga iz temelja. Za Laudato televiziju ispričala je svoje svjedočanstvo na početku spomenuvši da je dijete rastavljenih roditelja koja je u djetinjstvu proživjela i zlostavljanje a sve je počelo s nekih dvanaest godina kad je prijavljena na prvi izbor ljepote i ušla u svijet mode za koji danas tvrdi da je – obična laž i ništavilo.

Mnogi kažu, blago Simoni, ali nema blago. Blažena djevica Marija je rekla slušajte Božju riječ i vršite ju.’ Mi se zaista trudimo slušati i vršiti Božju riječ slušajući je svakodnevno u svetim misama, ali uvijek imate i obiteljske razmirice, i ljude koji vas ne razumiju. Ali zato Isus poziva – ljubite jedni druge kao same sebe, dodaje Simona i nastavlja. Bog kojeg sam ja u djetinjstvu tražila na krivim mjestima u krivim ljudima u krivim situacijama. Ljubav sam tražila u svemu. Mislila sam možda će taj muškarac kojeg ću večeras upoznati u disko klubu biti moja ljubav, možda će društvo biti moja ljubav, možda će sav taj svijet biti moja ljubav – ali ništa od toga nije bila ljubav. Jedina ljubav je Bog, moj Spasitelj, ljubav koja me otkupila, koja me spasila, koja mi je oprostila moje grijehe i dovela me u ljubav mom mužu i mojoj djeci. Danas sam tu da radosno svjedočim tu ljubav unatoč svoj mojoj bijedi, lutanjima, i pokušajima.’

Simona je danas u blagoslovljenom braku,  majka troje djece i supruga  koja je u ovom svjedočanstvu progovorila o ljubavi, o križu i putu obraćenja, o predbračnoj čistoći, braku, obitelji, trudnoćama.

Trudnoći s posljednjom kćerkicom posebno, jer je tu Isus  čudesno intervenirao. Naime, nakon trudnoće s Jošuom, Simoni su savjetovali sterilizaciju jer bi svaka trudnoća bila opasna po njezin život. Naravno, to je odbila i ne samo to, nego je i vapila Bogu za milost života.  Nakon samo četiri mjeseca od prethodne trudnoće na carski rez,  ponovno je bila trudna, što izazvalo šok i nevjericu liječničke struke.  Već liječnica koja ju je prva pregledala sa zgražanjem ju je upitala: Simona, što ste to učinili, doveli ste svoj život u opasnost. Na početku trudnoće Simoni je puknuo rez od carskog reza s Jošuom, te je hitno hospitalizirana. Svaki dan primala je pričest, molila, vjerovala da će Isus trudnoću koju je započeo i dovršiti, unatoč sumnjama svih liječnika. To je i učinio. Dok je ležala u bolnici s napuknutom maternicom, liječnici su strahovali za život bebe i majke, ali ona nije. U 26 tjednu trudnoće, Isus se proslavio. Probudila ju je bol, a ona je hitno prevezena na ultrazvuk. Osam liječnika specijalista pregledavalo je Simonu i nitko nije znao što se događa. Naime, njena maternica je bila posve iscijeljena, sastavljena kao nova, kao da reza nikada nije ni bilo. Simona je doživjela još jedno čudesno ozdravljenje i već sutradan je poslana kući iz bolnice!

Pogledajte ovo prekrasno svjedočenje o Božjoj ljubavi koja se proslavlja u srcu i obitelji ove male Božje sestrice! Slava i hvala našem Gospodinu!

>>>SIMONA ZA DNEVNO: ‘Dopusti Gospodinu da iz tvog života učini Svoje remek djelo. Ne boj se!

Autor:Vjera
loading...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.