pixabay/Ilustracija

STRAVA NA NEBU Avion se prepolovio! Nitko nije poginuo, svećenik objasnio kako

Autor: Vjera

Pilot aviona bio je brat od svećenika koji je u to vrijeme činio ovo

Fr. Gonzalo Mazarrasa, španjolski svećenik, objasnio je zašto smatra Svetog Josipa zaduženog za preživljavanje svih putnika aviona kojim je 1992. godine upravljao njegov brat Jaime, a koji se podijelio, odnosno prepolovio na dva dijela pri slijetanju u Granadu.
Mazarrasa, sjemeništarac u to vrijeme, studirao je u Rimu i upravo je završio 30-dnevnu molitvu svetom Josipu za “nemoguće stvari” kad se istog dana avion njegovog brata prelomio na pola pri slijetanju.
Prema lokalnom tisku, 26 od 94 putnika je ozlijeđeno, ali nitko nije ubijen. Španjolski televizijski program El Hormiguero nazvao ga je “čudotvornim avionom”.

Svećenik svjedoči o moćnom zagovoru svetog Josipa

U nedavnom članku objavljenom na katoličkim društvenim mrežama Hozana, Mazarrasa je ispričao priču o “čudotvornom avionu” Aviaco Airlinesa, McDonnell Douglas DC-9 koji je uvelike ojačao njegovu privrženost svetom Josipu, svecu koji “ima veliku moć pred Božjim prijestoljem,” kako kaže.
Tih je dana svećenik rekao: “Studirao sam u Rimu 1992. godine i boravio na španjolskom koledžu Svetog Josipa, koji je te godine slavio stotu obljetnicu. Završavao sam molitvu od 30 dana da zamolim Svetog patrijarha za nemoguće stvari, a avion se slomio na dva dijela pri slijetanju (u Granadu) sa gotovo stotinu ljudi: pilot je bio moj brat.”
“Bio je samo jedan teško ozlijeđeni čovjek koji se, hvala Bogu, oporavio. Tog sam dana saznao da sveti Josip ima puno moći pred Božjim prijestoljem”, rekao je svećenik. „Ove godine sam još jednom izmolio molitvu od 30 dana supružniku Marijinom u ožujku, koji je njegov mjesec; Radim to već trideset godina i nikad me nije iznevjerio, već je daleko premašio moje nade ”, naglasio je.

Zamolite svetog Josipa da vam pomogne

“Znam kome sam ukazao povjerenje. Da bi ušao u ovaj svijet, Bogu je trebala samo jedna žena. Ali također je bilo potrebno da se čovjek brine o njoj i njenom Sinu, a Bog je mislio na sve pa doveo sina iz kuće Davidove: Josipa, Marijina supružnika, uz kojeg se Isus rodio, nazvan Krist“, govori svećenik. „U snu je anđeo rekao Josipu, koji nije vjerovao da je dostojan uzeti u svoj dom Majku Gospodnju i Kovčeg Novoga Saveza, da ne oklijeva jer će ga morati imenovati Isusom, kako bi spasio svoj narod od grijeha. Sa svojim rastjeranim strahovima, Josip je poslušao i odveo suprugu u svoj dom. ”
Svećenik je potaknuo ljude da pitaju svetog veti Josipa da nas nauči dovesti Mariju s Isusom u svoj dom kako bismo im uvijek služili. Kao što je i  on to činio. “

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.