Pijete li ponekad blagoslovljenu vodu? Ovo su priče ljudi zbog kojih hoćete

Autor: Vjera

Svjedočanstva zbog kojih ćete češće popiti blagoslovljenu vodu

‘Iz tijela mu je izlazio plamen koji, iako je jako svijetlio nije bacao sjenu. Rekao mi je na strašan način da sam pobjegla iz njegovih ruku ali će me unatoč tome još uvijek tlačiti.

Izmučena, htjela sam ga odbaciti znakom križa. Demon bi me ostavio na kratko ali bi se uskoro vratio. To se dogodilo nekoliko puta, sve dok nisam primijetila da imam svetu vodu u blizini. Uzela sam vodu i poškropila prostor u njegovu smjeru, nakon toga demon se nikada nije vratio.’

Ovo je jedno od svjedočanstava svete Terezije Avilske koja nas posebno kroz svoj životopis okreće prema moćnom sakramentalu – blagoslovljenoj vodi- za koju još kaže – ‘Ništa ne može natjerati đavle na bijeg kao posvećena voda’.

To potvrđuju i brojna svjedočanstva o moći blagoslovljene vode koja do izražaja dolazi i prilikom službe oslobođenja gdje je jasno vidljivo da voda blagoslovljena ima snažan utjecaj na demonski svijet koji ju ne može smisliti.

Fra Petar Ljubičić također je iznio neka svjedočanstva, a posebno je zanimljivo ono o ženi koja je svom mužu blagoslovljenu vodu stavljala u kavu – svaki dan.

Žena mužu blagoslovljenu vodu stavljala u kavu

Jedna gospođa mi je pričala: ‘Preko puta moga stana stanuje bračni par. Žena je već nekoliko puta dolazila u mene i isplakala se na mom ramenu. Već 30 godina oženjeni su, a njezin muž još uvijek ne želi s vjerom imati nikakva posla. Uvijek ga je iznova milo nagovarala. Napokon ga je zamolila da s njom ode u crkvu za predstojeću 30. obljetnicu njihova braka, a on je odgovorio:
– Ne, ne želim o tome ništa znati ni čuti. Pusti me na miru!
Prijateljski sam svojoj susjedi rekla:

– Sada trebate nešto drugo isprobati. Možete svoga muža još dugo nagovarati, ali ako on ne će, onda trebate uključiti nebesku silu. Svaki put kad bude nešto pio, dajte mu malo blagoslovljene vode u piće i molite ovu molitvu: Gospodine Bože, po snazi koja djeluje u blagoslovljenoj vodi Ti možeš učiniti da se moj muž obrati.




Uskoro je došao dan njihove 30. obljetnice braka. Toga sam dana sišla niz stube i kod vrata vidjela susjedu i njezina muža koji mi se obratio riječima:
– Gospođo Greta, evo danas prvi put nakon 30 godina idem ponovno u crkvu. Znate, kad se ostari, onda je dobro češće otići u crkvu. Odlučio sam od sada svake nedjelje otići na svetu Misu. Vjerujem da će se i Gospodin Bog razveseliti ako ponovno postanem dobar vjernik.

Bol u bubrezima

Švicarski je bračni par bio pozvan u svadbu. Neposredno prije odlaska muž je odjednom zajecao: “Oh, toliko me bole bubrezi, ne možemo ići u svadbu. Jedva ovo podnosim, moram brzo u bolnicu.” Supruga se sjetila da u kući ima egzorcizirane, blagoslovljene vode te mu odvrati:

“Sjetila sam se da imamo egzorcizirane, blagoslovljene vode. Hajde probaj, uzmi gutljaj.”




Muž je popio nekoliko gutljaja te blagoslovljene vode i molio zajedno sa ženom: Gospodine Bože, snagom koja djeluje u blagoslovljenoj vodi Ti možeš učiniti da ove boli izazvane bubrežnim kamencem nestanu. Nakon molitve Bog je uslišio njihove želje, bol je ubrzo nestala, a bubrezi bijahu oslobođeni kamenca.

“Sad ipak možemo krenuti u svadbu”, radosno reče njegova supruga.
Tijekom svadbenoga ručka suprug je iznova problijedio i rekao:
“Draga, opet me strašno boli, da nisi možda u svoju torbicu stavila onu blagoslovljenu vodu?”
Ona ju je brižno spremila u svoju torbicu i sada ju imala sa sobom. Prevrtala je malo po torbici davši suprugu malu bočicu.
On je otišao na hodnik i ponovno popio malo blagoslovljene vode. Unatoč strašnim bolima, molio je. Boli su munjevito nestale i nisu se više vratile, kao ni kamenac.

Slava Gospodinu.

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.