Oživjela 14 godišnja djevojčica koja je proglašena mrtvom! Evo što joj je Isus rekao

Autor: Vjera

Nakon 6 dana kome liječnici su potvrdili da je Lydia umrla, a onda...

Duh! Duh! – Netko je vikao kada se 14-godišnja djevojčica, koja je već proglašena mrtvom i koja je bila pokrivena bijelom plahtom, odjednom pomaknula.

Djevojčica imenom Lydia, koja je kćer misionara Yoonusa u sklopu Bibles for Mideast pokreta, bila je žrtva ženskog genitalnog sakaćenja (ŽGS) koje je pošlo po krivu.

Radikalni islamisti su je oteli na putu kući u zapadnoj Africi. Lydiu su tada odvukli u obližnju kuću i podvrgli brutalnom ŽGS-u. Kasnije su ju žurno prevezli u bolnicu.

Nakon 6 dana kome liječnici su potvrdili da je Lydia umrla. Ožalošćeni članovi obitelji i drugi vjernici su se okupili u bolnici da bi ju zadnji puta pogledali. Liječnici, sestre i ostalo osoblje su bili isto tako prisutnu.

Odjednom se tkanina koja ju je pokrivala počela tresti. Nekoliko trenutaka kasnije, na iznenađenje svih, Lydia je ustala i radosno izjavila: „Mama, naš Gospodin Isus, naš Gospodin Isus Krist!“

Isprva su svi posustali u strahu, mislili su da su ugledali duha.

No Lydia ih je utješila i rekla „Majko, ja sam, Lydia … a ne duh.“




„Živa sam! Isus mi je vratio život i izliječio me!“ rekla je ljudima oko nje koji su bili zapanjeni.

Lydia je jasno opisala što se dogodilo.

„Moja je duša napustila tijelo i bila sam mrtva. Anđeli su došli da me odvedu u nebo. No Isus se pojavio ispred mene i rekao ‘Ne mogu okrenuti leđa molitvama moje djece. Moje su oči usmjerene na moju djecu i uši su mi otvorene za njihovu molitvu. Stoga ti vraćam tvoj život jer moć nad smrću pripada meni. Idi, i budi moj svjedok.’“




Isus je tada dahnuo u moje nosnice i moja je duša ušla. Tada je svojim rukama, koje su imale ožiljke od čavala, prešao preko mojeg tijela i potpuno me izliječio!“, rekla je Lydia, prenio je Christian Today.

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.