Ozdravila od zloćudnog tumora dojke na karizmatskom susretu kod fra Ive Pavića

Autor: Martina Pasarić

Anita Borac (36) je u 6 mjesecu 2011. godine oboljela od zločudnog karcinoma dojke. „Kada mi je doktor pokazao rezultat nalaza cijeli svijet mi se na glavu srušio. Prvo sam mislila, što će moja dijeca ako umrem“, prisjetila se Anita.

Do tada je živjela u vjeri, no ne tako čvrstoj. Doktor ju je naručio na drugu operaciju da se taj tumor ukloni. Njezini prijatelji, braća i sestre u Kristu vodili su hodočašće kod fra Ive Pavića u Šurkovac (BIH). Taj isti dan se proslavljao dan Župe Srca Isusovog. Došla je kod fra Ive i tražila da ju blagoslovi pošto ide u ponedijeljak na operaciju. Fra Ivo ju je pitao o čemu se radi i ona mu je ispričala kako boluje od zločudnog tumora.

„Položio je ruke na moju glavu. Počivala sam par minuta u Duhu i silno sam plakala. Kada sam krenula za Zagreb osjećala sam jaku bol u mojoj lijevoj dojci.“

Vjerovala je i osjećala kako joj Bog nešto čini te prema planu u ponedjeljak otišla na operaciju. Liječnici su je otvorili i prvo čega se sjeća nakon operacije bile su liječnikove riječi: „Gospođo Borac, mi nismo našli karcinom u vašoj dojci.“

„Ja sam znala da me Bog izvukao iz kanđi đavla koji me htio zbrabiti ali Isus je pobijedio! Hvala i slava Mu. Bez Boga ne bi mogla ništa i svaki dan Mu zahvaljujem jer sam živa. Nisam išla ni na zračenje niti na kemoterapije. Nakon fra Ivine molitve, Isus mi je darovao novi život. Neka ga dragi Bog blagoslovi i čuva od svakoga zla“, zaključila je Anita.

Autor:Martina Pasarić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.