blogofbecky.blogspot.com

Oslobođena od utjecaja magije

Autor: Anita Rebernišak

Za vrijeme molitve, svećenik je po daru spoznanja objavio da Isus oslobađa jednu osobu od utjecaja vračarstva i magije. U tom trenutku sam osjetila veliku slabost, te uz pomoć svoje sestre izašla van na zrak. Tada je iz mene sve ono bolesno izašlo van probavnim putem.

Zovem se Anita. Rođena sam i odgojena u katoličkoj obitelji kao najmlađa od četvero djece. Zahvaljujući roditeljima, naročito mojemu ocu, koji se brinuo da uvijek čvrsto stojim u vjeri, primila sam ljubav za Isusa. Mladost i brak bili su ispunjeni usponima i padovima. U braku smo moj suprug i ja dobili dva predivna sina. Međutim, brak mi je došao u krizu i suprug nas je napustio. Za moju obitelj počeli su teški trenutci.

Zahvaljujući svećeniku koji je donio živoga Boga u našu župu, upoznala sam i primila Isusa u svoje srce kao svog osobnog Spasitelja. Od tada mi se život jako promijenio. Od Isusa sam dobivala snagu da se mogu suočiti sa svojim problemima. A onda je došla bolest. Povremeno sam osjećala podmukle bolove koji su se širili u predjelu trbušne šupljine a na kraju su postali nesnosni. Radi toga sam potražila liječničku pomoć. Doktor radiolog me primio i ultrazvučno pregledao bolna mjesta u području trbuha. Ustanovljeno je da postoje dvije neobjašnjive sjene na jetri, što je ukazivalo na metastaze. Zatim mi je rengenski sa kontrastom pregledan želudac. RTG snimke ukazivale su na deformaciju i teško oštećenje želuca, kao i na karcinom. Trebalo je oko 45 minuta da tekućina za kontrast prođe kroz želudac, dok je u normalnim uvjetima potrebno svega nekoliko minuta. Zbog lošeg nalaza liječnik me naručio sljedeći dan na ponovni pregled. Vrativši se kući, bolovi i slabost su i dalje bili prisutni. Jedva sam čekala sv. misu da primim sv. pričest.

Nakon sv. mise imali smo u crkvi biblijsku grupu. Poslije tumačenja Božje riječi slijedila je molitva. Za vrijeme molitve, svećenik je po daru spoznanja objavio da Isus oslobađa jednu osobu od utjecaja vračarstva i magije. U tom trenutku sam osjetila veliku slabost, te uz pomoć svoje sestre izašla van na zrak. Tada je iz mene sve ono bolesno izašlo van probavnim putem. Sestra mi je pomogla da se vratim u crkvu. Počela je pojedinačna molitva za one koji su bili potrebni i teško bolesni. Molili su i za mene, premda ja tada još nisam znala da sam tako teško bolesna. Za vrijeme molitve osjetila sam veliku ljubav i Isusovu prisutnost. Božja toplina je potekla u moju utrobu i u svome tijelu sam osjetila da sam ozdravila. Ganulo me vidjevši kako su braća iz zajednice bili uza me u mojoj nevolji. Svi bolovi u želucu i leđima su nestali. Te noći sam dobro spavala.

Sutradan sam ponovno došla k liječniku. Ponovljena je pretraga i nalaz je bio potpuno uredan. Ni traga opakoj bolesti koja mi je zadavala velike muke i boli kroz nekoliko zadnjih mjeseci. Sada sam potpuno zdrava i osjećam se dobro. Hvala i slava Isusu.

Autor:Anita Rebernišak
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.