fbpx

NOVO UKAZANJE POTRESA BRAZIL? Gospu snimila djeca, rekla je samo jednu riječ

Autor: Vjera

Navodno ukazanje je pod istragom, kao i snimka

Stanovnici općine Cristina u Brazilu tvrde da se na vrhu gradske crkve pojavila Gospa i to nalik onoj iz  Fatime. Djeca koja su se igrala na ulici tvrde da su vidjela ukazanje, a jedna djevojčica tvrdi da je Gospa razgovarala s njom. Župnik kaže da su snimke podijeljene na društvenim mrežama, pod istragom. Brazilske vijestii G1 izvijestile su o onome što su djeca vidjela i čula, a prenosi churchpop.com.

Jedna riječ

Gospa je ponavljala samo jednu riječ. “Stalno nam je govorila da se molimo. Glas joj je bio tih i govorila je ovako: ‘moli, moli, moli.’ Govorila nam je vrlo tiho u uho”, rekla je djevojčica.
Majka dvije djevojčice izjavila je da je sutradan da je u svom domu djevojčica opet vidjela istu sliku Gospe Fatimske. “Moja najstarija kći sjedila je na kauču, a ja sam otišla do vrata po drugu djevojčicu koja je plakala”, rekla je majka. “Počela sam s njom govoriti “Zdravo Marijo” i prišla dnevnoj sobi. Kad sam došla u sobu, moja najstarija kći rekla je: ‘Mama, ona je pored tebe.’

Župnik sve rekao biskupu

Župnik vlč. Antonio Carlos Oliveira rekao je da je započeo istragu slučaja. “Prvo sam rekao biskupu za ovo ukazanje i zamolio je da pričeka neko vrijeme. Kad govorimo o ukazanju, to je vrlo osjetljiva stvar. Proučava se i analizira ”, objasnio je. Neki susjedi vjeruju da navodna slika Gospe Fatimske nije ništa drugo nego odraz svjetlosti na krovu i proizvod lokalnog zvučničkog sustava. Župa je uklonila opremu sa krova crkve kako bi pomogla u istrazi.
“Komunicirao sam s biskupom i smatrali smo da je najbolje ukloniti zvučni sustav kako bismo to jasnije razaznali”, rekao je vlč. Oliveira ali je i dodao: “Ali ta je oprema uvijek bila tu. Zašto se ova slika sada samo pojavila? Ono što ja držim u srcu je da učimo iz ove jednostavne poruke: moli!”

Pogledajte snimku:

 
Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.