Molila je zagovor Ivana Pavla II. zbog svoje bolesti i dogodilo se čudo. Operirana je na njegov rođendan, bol nije ni osjetila

Autor: I.A.

Iako u invalidskim kolicima Kristina je puna vedrine i veselja. O Ivanu Pavlu II. govori s posebnom radošću jer je zagovor ovog sveca prati u životu, o čemu je i posvjedočila.

Kristina iz Slavonskog Broda boluje od teške bolesti koja zahvaća mišiće i vezivno tkivo. Čitav je život u kolicima. No, zbog toga se nikad nije osjećala manje vrijednom, dapače, kako svjedoči, njezini roditelji svojim odgojem pokazali su da je vrijedna kao i dugi koji hodaju.

U svom svjedočanstvu nasmijana i vesela Kristina je posvjedočila kako joj je zagovor njezinog najdražeg sveca, svetog Ivana Pavla II., pomogao u jednoj teškoj operaciji.

Kristina, kako govori, je imala i sreću da je bila na susretu sa Svetim Ocem u Osijeku 2002. godine. Njegove riječi ostale su joj duboko urezane u srce: “Ne bojte se mladi prijatelji Krist je uvijek s vama”. Naime, Kristina je imala težak period kada nije mogla slijediti svoje prijatelje u srednju školu zbog svoje bolesti i osjećala se usamljenom. U to vrijeme ove riječi pružale su joj utjehu. Ubrzo se uključila u jednu molitvenu zajednicu, Framu, a krug njezinih prijatelja se proširio. Kako svjedoči, njezino vrijeme danas ispunjeno je prelijepim druženjima s prijateljima koji su joj uvijek spremni pomoći.

Počela je i moliti zagovor Ivana Pavla II. jer je njezino stanje bilo jako teško. Imala je raširene ruke i noge i ulazak kroz neka vrata za nju je bio nemoguć. Mjesec dana je molila 10 Očenaša za ruke i 10 Očenaša za noge. Bilo je to baš u vrijeme kad je sveti Ivan Pavao II. preminuo. Nakon mjesec dana molitve, otvorila se prilika za operaciju, termin je bio 18. svibnja, baš na rođendan Ivana Pavla II. Kristinu je ta spoznaja, da će se operirati baš na njegov rođendan, ohrabrila, jer je znala da je njezin svetac s njom, da je zagovara pred Bogom.

Operacija je prošla u najboljem redu, a Kristina, iako su doktori predviđali jake bolove, nije osjetila ništa već nakon par sati od teške operacije, kada se probudila.

Poslušajte svjedočanstvo koje vam prenosimo s Kristininim dopuštenjem:




Autor:I.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.