fbpx

MIGRANTICA UPOZORAVA: Islamski radikal sam postala u Švedskoj! ‘Učili su me da mrzim’

Autor: Vjera

Tvrdi da tek na zapadu muslimani postaju storjevi za ubijanje, evo zašto!

Četrdeset godina nakon što je švedski parlament jednoglasno odlučio promijeniti nekad homogenu Švedsku u multikulturalnu zemlju, nasilni kriminal povećao za 300% a broj silovanja narastao je za preko 1000 posto. Švedska se sada nalazi na drugom mjestu u svijetu po broju silovanja. Prema istraživanju iz 2010. godine Švedsku je s 53,2 slučaja silovanja na 100.000 stanovnika nadmašio jedino Lesoto u južnoj Africi s 91,6 slučaja silovanja na 100.000 stanovnika. U godini 1975. policiji je prijavljeno 421 slučaj silovanja; 2014. godine 6620. Radi se o povećanju od nevjerojatnih 1472%. Broj se posljednjih godina još drastično uvećao.

A pričali su o mirnoj integraciji migranata koji će se stopiti sa zapadnim društvom. Naravno, to je optočetka bila velika laž i propaganda, radi koje je svijet zakinut za informaciju da su migranti smješteni u posebne muslimanske četvrti u kojima vladaju isključivo šerijatski zakoni, u koje i švedska policija niti ne zalazi jer se tamo kamenuje svatko tko nije u skladu sa ‘vjerskim’ zakonima.

O tome da se tek na Zapadu postaje  dobar musliman što znači – stoj za ubijanje, svjedoči i žena koja je napustila islam i sad strahuje za svoj život jer progovara pravu istinu o lažnoj integraciji muslimana.

‘Učili su me da mrzim- kaže Mona Walters, bivša muslimanka iz Somalije koja je napustila Islam u trenutku kada je pročitala Kuran. Svjedoči da je prvo postala ateistkinja, a kada je pročitala Bibliju postaje uvjerena kršćanka. Kuran ju je odbio jer je pun nasilja i netolerancije prema nemuslimanima. No, njena priča je zanimljiva iz tog razloga što Mona tvrdi da je pravi Islam upoznala tek kada je otišla u stranu zemlju, odnosno Švedsku. Dakle, u mjesto gdje se trebala integrirati.

‘Tamo gdje sam živjela cijeli život, u Somaliji, nisam uopće znala što je Islam. Tamo ste vi samo musliman koji je rođen u toj državi i koji ne poznaje Kuran (kao kršćani koji ne čitaju Bibliju).

Ali, kad dođete u Švedsku, idete u džamiju, čitate Kuran, trebate se pokriti, jednostavno traže od vas da budete dobar musliman. Kako kaže, u Somaliji nikada nije pročitala Kuran, a s radikalnim Islamom susrela se tek u Švedskoj, jer tek kad dođete u ’stranu’ zemlju želite da svi vide da ste dobar musliman.

Kako kaže, ona uopće nije znala kojoj vjeri je pripadala. Ona nije znala ni tko je Allah ni tko je Muhamed, a kad je otkrila, kako kaže bila je izuzetno uznemirena, tužna i razočarana. Ona kaže, da je čitajući Kuran saznala da je Allah bog koji mrzi i da Islam nije religija mira. ‘Islam potiče mržnju, govori o ubijanju nemuslimana, o osvajanju.’ Tvrdi da je Muhamed bio nenormalan čovjek: ‘Bio je nehumana i krvožedna osoba’. O tome se, kako kaže, može čitati u njegovoj biografiji, o tome što je radio Židovima, kako je silovao žene, kako je ubijao ljude… Kad je to pročitala, odmah je napustila Islam i postala ateist, sve do jednog dana kada joj je jedan ‘skrbnik’ ponudio Bibliju. Još uvijek se sjeća kada je prvi put čitala Evanđelje po Mateju, gdje piše… ljubite svoje neprijatelje, molite za one koji vas progone… ‘To je bilo čudo za mene, moliti za neprijatelja, jer Islam me učio da treba ubiti svog neprijatelja’, tvrdi Mona, koja kaže da se ‘zaljubila’ u Isusa koji govori o ljubavi, miru, toleranciji i opraštanju. Mona je dodala kako muslimani koji pročitaju Kuran i slijede ga, zapravo postanu strojevi za ubijanje, jer upravo to je, tvrdi Mona, odlika dobrog muslimana. ‘Radikalni muslimani ne rade ništa ‘loše’ po Allahu’ oni su samo dobri muslimani’, dodala je Mona koja kaže da zbog njenog svjedočenja u javnosti ne može hodati bez zaštite, a kamoli se pojaviti u muslimanskoj četvrti, jer tvrdi da bi ju ubili. Pogledajte u nastavku potresno svjedočanstvo bivše muslimanke u cijelosti.
Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.