Išao je pobiti kršćane! Sanjao Isusa koji mu je rekao: Oni su moji!

Autor: Vjera

Istinita priča o viziji Isusa koja je spriječila pokolj kršćana

Jedan islamist istraživao je kršćansku zajednicu u Amanu u Jordanu s ciljem da poubija kršćane, pisao je kath.net.
Međutim, u noći kada je želio počiniti napad Isus mu se objavio u snu i rekao – ‘To su moja djeca’! Prepun straha bombaš se ujutro probudio i potrčao kršćanima te im rekao: ‘Ja sam vas došao ubiti. Ali, sinoć sam sanjao Isusa i sada želim znati što vi učite. Želim znati tko je taj koji vas toliko štiti. Tko je taj koji mi u san dolazi i priječi mene da ubijem vas?’ Reakcija kršćana na njegov dolazak bila je oduševljenje. Otvorenim srcem govorili su mu o Kristu a nakon samo nekoliko minuta s njega je spala sva mržnja, svi strahovi ,a dobio je i život u Isusu. U međuvremenu ovaj bivši đihadist postao je izbjeglica, odnosno ostao je s grupom kršćana koji  bježe pred đihadistima.

Da, Isus ne da na svoju djecu! Nikada! Iako je mnogo straha, panike i međuljudskih sukoba ovih dana, zataškavaju se brojne milosti, brojna ozdravljenja i obraćenja. Krist djeluje i unutar Islama po Njegovoj svetoj volji, ali i što je najbitnije od svega, Krist se zauzima za svoju djecu.

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.