Hrvatski svećenik čudesno izvukao auto iz provalije zbog ove molitve

Autor: Vjera

Auto se sam pomicao iz provalije prema cesti

Fra Anto Antić hrvatski je svećenik čiji spisi za beatifikaciju i proglašenjem svetim broje 13.890 stranica. Do sada je zabilježeno više od pet tisuća uslišanja onih koji su mu se molili za zagovor. Iako relativno nepoznat hrvatskom narodu zbog brojnih milosti o kojima svjedoče na tisuće ljudi glas o njemu se sve više širi a primio je i naziv časni sluga Božji. Nazivaju ga i hrvatski Padre Pio upravo zbog toga što je Padre pio jednom prilikom skupini hrvatskih hodočasnika koji su došli k njemu u Italiju rekao: Hrvati, što radite tu?! Imate fra Antu Antića u Zagrebu, idite k njemu!’
Isticao se darom ispovijedanja baš kao i mnogi mistici poput svetog Antuna, svetom Leopolda Mandića ili Padre Pia, a osobito je njegovao pobožnost prema Blaženoj Djevici Mariji.

Stranica koja prikuplja svjedočanstva po zagovoru oca Antića objavila je prije nekoliko dana svjedočanstvo jedne žene koja je zahvaljujući molitvi koju je imala u rukama preživjela pad u provaliju zajednos bratom.

Moje svjedočanstvo o ocu Antiću.
‘Na rubu provalije bila sam sa bratom u autu, brat je vozio prema Krku u jednom trenutku izgubio je kontrolu, visjeli smo nad provalijom, ja sam imala u ruci molitvu oca Antića i molila, u jednom trenutku auto se samo vratilo na cestu, živa istina to sam zapisala u knjizi u crkvi Gospe Lurdske bilo je to veče uoči blagdana sv. Ane.
Neizmjerno sam zahvalna dragom Bogu i uslišanoj molitvi oca Antća i svete Ane.
Anica Anica – svjedočanstvo pristiglo na FB stranicu Sluga Božji fra Ante Antić 16. srpnja 2020.

Molitva ocu Antiću za zadobivanje milosti

Bože, Oče naš, izvore svakog dobra!
Sin nas je Tvoj poučio da budemo savršeni i milosrdni
po uzoru na Tvoju dobrotu.
U Duhu Svetom, Ti si slugu svoga oca Antu Antića
uzdigao do savršenog vršenja Tvoje svete volje.
Proslavi, Gospodine, slugu svoga i na ovoj zemlji čašću svetaca,
a meni po njegovu zagovoru udijeli milost
za koju Te sada posebno molim…
(Sada navedi osobnu molbu za koju moliš)
Nadasve mi daruj svoje svjetlo i milost da poput oca Antića
sve činim i trpim iz ljubavi prema Tebi
koji si sa svojim Sinom i Duhom Svetim
izvor svakoga dobra i smirenja svih srdaca. Amen.
Slava Ocu i Sinu i Duhu Svetomu … (tri puta)
Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.