(FOTO) NOVO ČUDO!HOSTIJA U RUKAMA SVEĆENIKA PRETVORENA U MESO I KRV!

Autor: Vjera

Po rukama svećenik slijevala se Kristova krv....

Dana 8. kolovoza ove godine, u popodnevnim satima dogodilo se novo euharistijsko čudo. U Paragvaju, gradu Aregua, svećenik Gustavo Palacios nosio je svetu hostiju jednom bolesniku na Pričest, kada se  po povratku kući dogodila istinska pretvorba. Hostija se pretvorila u živo tijelo Isusa Krista, krv je curila po rukama svećenika a posvuda se osjećao jak miris ruža.

Otac Gustavo podijelio je fotografije na društvenim mrežama i one obilaze svijet. Hostija je predana autoritetima crkve na daljnju analizu. Ovo čudo  podsjeća na snažnu istinu koju mnogi danas zaboravljaju primajući svetu hostiju bez spoznaje o živom Bogu.

“Zaista, zaista, kažem vam: ako ne jedete tijela Sina Čovječjega i ne pijete krvi njegove, nemate života u sebi! Tko blaguje tijelo moje i pije krv moju, ima život vječni; i ja ću ga uskrisiti u posljednji dan. Tijelo je moje jelo istinsko, krv je moja piće istinsko. Tko jede moje tijelo i pije moju krv, u meni ostaje i ja u njemu. Kao što je mene poslao živi Otac i ja živim po Ocu, tako i onaj koji mene blaguje živjet će po meni. Ovo je kruh koji je s neba sišao, ne kao onaj koji jedoše očevi i pomriješe. Tko jede ovaj kruh, živjet će uvijeke.” Iv 6,52-59

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.