Držao je kafiće u Zagrebu i Novalji, drogirao se, bludničio, tukao, želio se ubiti, a tad je uhvatio raspelo…

Autor: Vjera

Ovo morate poslušati, neka je slavljen i hvaljen naš Gospodin!

‘Čula sam za brata Roka još ‘davno’, davno – znači u životu prije nego sam srce otvorila Kristu .
Čak smo Ante i ja bili u njegovom kafiću u Novalji . A onda nekoliko godina kasnije, ili od danas prije 6 godina Roko i ja smo se sreli na Taboru . Prepoznala sam u Roku dušu koja vapi za Bogom, dušu koja je žedna Živoga Boga, dušu koja je ljubav tražila na krivim mjestima a onda ju prepoznala da je ta Ljubav u Živome Bogu – Isusu Kristu’, napisala je Simona Mijoković, nekoliko dana prije nego je Roko Palić svjedočio u Moru milosrđa, Laudato televizije.
Svjedočanstvo je to koje će vas oboriti. Roko je posvjedočio svoj životni put, skladnu obitelj u ranom djetinjstvu nakon koje grijeh razara sve i uzrokuje raspad obitelji. Roko ostaje sam u apsolutnom bunilu, susreće se pedofilijom, završava u popravnom domu, odgaja ga ulica, nadahnjuje ga mržnja, tuče se, drogira, bludniči. ‘Nema toga na svijetu što ja nisam probao’, govori.  Život mu je kako i sam kaže, pun opačina.
Vlasnik je kafića u Zagrebu i u Novalji, problemi se slažu i on se poželi ubiti, hoda po vrhu zgrade ali ne može, tad se hvata za raspelo i govori: ‘Uzmi mi sve ali moja duša pripada Bogu!’
Uskoro dolazi prijatelj koji ga vodi u Šurkovac. Roko nikad do tad nije čuo za Šurkovac, ali ide. Tamo se odvija polaganje ruku. Prilikom polaganja ruku Roko ne pada, nego leti. Tu se događa promjena života. Događa se čudo, zahvat Božji koji preokreće njegov život naglavačke.
Ovo morate poslušati, neka je slavljen i hvaljen naš Gospodin! Nakon Roka poslušajte i svjedočanstvo fra Ive Pavića preko čijih je ruku Bog dotaknuo Rokov život!

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.