fbpx

ČUDO U IZRAELU O KOJEM SE PRIČA: ‘Mesija, Isus me izliječio od neizlječivog tumora’!

Autor: Z. K.

Lijek protiv tumora? Molitva!

Godine 2014. u Izraelu se dogodilo dokumentirano medicinsko čudo i o kojemu se ne prestaje razgovarati zbog toga jer izliječena kaže kako se za ozdravljenje molila Isusu Kristu, a liječnici nemaju drugo objašnjenje. Naime, kad je Therese Daoud stigla u bolnicu u Tel Avivu s ogromnim zloćudnim tumorom, liječnici su joj rekli  da je jedina šansa da poživi nešto duže ako amputira nogu. Ono što se dogodilo tijekom sljedećih mjeseci zaprepastilo je cijelu naciju.

‘Da mi je netko rekao da će taj tumor tako nestati, poslao bi ga na psihijatriju’, rekao je dr. Yaakov Bickels, voditelj odjela za onkologiju i dodao: ‘Ali ja sam bio tamo, i svjedočio čudu vlastitim očima’.

Ono što je liječnik vidio bio je zloćudni tumor veličine naranče. Biopsija je pokazala da je u pitanju jedan od najagresivnijih, zastrašujućih malignih tumora’, objasnio je dr. Bickels i dodao da je jedini tretman koji su joj mogli ponuditi, s tumorom u završnom stupnju, – amputacija noge.

‘Bila sam u šoku kada su mi doktori to rekli, ali ubrzo sam se počela pripremati na život s jednom nogom’, svjedoči Theresa koja je ubrzo zakazala operaciju. Međutim tu počinju zanimljive stvari. Theresa je tri puta zakazala amputaciju noge, i sva tri puta operacija je bila čudesno otkazana.

Jedan put su imali ‘tehničke poteškoće’, drugi put je operacija odgođena zbog niza hitnih slučajeva pa nije došla na red, a treći put pred samu operaciju majka joj se jako razbolila pa je sama morala otkazati termin jer je hitno morala kod majke brinuti o njoj.

‘Tri puta su odgodili operaciju’, kaže Theresa i dodaje ‘bio je to jasan znak da ja na ovu operaciju ne moram ni ići’. Theresa je tada odustala od ove operacije i svoju odluku obznanila liječnicima.

‘Bilo mi je jako žao, bio sam siguran da je to njezin kraj, ona je trebala umrijeti u kratkom periodu’, rekao je njezin liječnik dr. Bickels.

Theresa je tada odlučila svoj tumor prepustiti Bogu i počela je intenzivno moliti Isusa Krista i iako su je liječnici upozorili da ne postoji slučaj u svijetu u kojem se ova vrsta tumora povlaći, ona je vjerovala da je Isusu sve moguće. Nakon tri mjeseca molitve vratila se liječniku i oni nisu mogli vjerovati čemu svjedoče. Tumor je nestao.
‘Pitao sam ju što se dogodilo, gdje je bila što je radila, a ona mi je odgovorila – Molila sam’, prepričava doktor koji i dalje nije mogao vjerovati svojim očima pa ju je poslao na biopsiju i magnetnu rezonacu koja je pokazala da tumora jednostavno nema.’

‘Ova vrsta tumora  se ne povlači, nikada. Riječ je o prvom i jedinstvenom slučaju u svijetu i ja i dalje ne mogu vjerovati tome što vidimo. Mislim da ovo potvrđuje kako ništa ne znamo o tome koliko vjera djeluje na fizičko stanje, rekao je dr Bickels, a priča o čudesnom ozdravljenju završila je  na televizijskoj postaji Israel Channel 2 gdje je Theresa rekla: ‘Isus Krist, Mesija Izraela i danas ozdravlja, evo mene je izliječio’.

U svakom slučaju, slava Isusu.
Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.