ČUDO NA POMOLU: Papa Franjo obratio poznatu Luciferijanku?!

Autor: Vjera

Nakon jednog susreta sa Svetim Ocem...

Nitko ne može toliko duboko pasti da bi ga se Bog odrekao za života! Ali nitko. Jer svatko, baš svaki čovjek koliko god da ode od Boga, toliko je više ljubljen u njegovu srcu i do zadnjeg trena Bog se bori za njegovu dušu.

Nakon susreta s papom Franjom, poznata, pjevačica i Luciferijanka Katy Perry je izjavila: ‘Moja majka moli cijeli život za mene da se vratim Bogu. Odlučila sam pokušati’.

Katy je to izjavila nakon susreta sa svetim Ocem koji je na nju ostavio veliki dojam te je nakon susreta s njim za njega rekla: ‘Papa je kombinacija duhovne strastvenosti, humanosti, strogoće  i nekonvencionalnosti. On je jednom riječju (rebel) revolucionar za Isusa’.

Obrati li se Katy Peery po susretu s papom Franjom, bit će to veliko svjedočanstvo  ili čak čudo jer riječ je o pjevačici koja je medijima proglašena maskotom Lucifera i njegove simbolike! No, samim time što ju je naveo na promišljanje, čudo se već dogodilo!

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.