BIVŠI MASON RASKRINKAO: Lucifer nam je otkrio ova tri plana za uništenje čovječanstva! 

Autor: Vjera

Svjedočanstvo koje morate poslušati

Roger Morneau u ranoj fazi svog života upao je u tajna sektaška društva iz kojih se na poslijetku jedva izvukao.

U videu kojeg morate pogledati Roger objašnjava na koje načine je upao u sektu ali i načine na koje se đavao služi spiritizmom kako bi zarobio čovjeka, po čovjeka.

Tvrdi da je kao član sekte bio upućen u sotonske planove za čovječanstvo jer su s njim i komunicirali dok im je on iznosio što trebaju raditi. Priča o duhovnim borbama dobra i zla koje rijetki razumiju te objašnjava kako stvari koje su ‘zastrašujuće’ pod budim okom sekte postaju dobre i normalne.

U ovom videu koji objavljujemo Roger govori na koji način je pozvan u tu sektu i na koji način spritiziam djeluje na ljude i svijet. Otkrio je tajne i buduće planove đavolske.

Navodi kako je 1700 godine održan  veliki sotonski koncil na kojemu su donesena tri osnovna plana porobljavanja čovječanstva u sotonističke duhovne sile, a koje imaju krajnji cilj – odvojiti čovječanstvo od vjere u Boga, nakon čega bi bili podložni samo zlim dusima (robovi).

1. Veliki plan je: Uvjeriti čovječanstvo da ne postoji sotona i pali anđeli. Da je cijeli taj svijet izmišljen, da ne postoji zlo!

To su vidimo, danas uvelike uspjeli.

2. Pronaći način da zavladaju umovima ljudi i podvrgnu ih apsolutnoj kontroli. To su, tvrdi Roger planirali učiniti na način da će metodu hipnoze iz okultnog premjestiti u znanost. Hipnozom bi trebali vezivati poznate ljude i ljude od velikog utjecaja na mase (profesore, glazbenike, glumce, liječnike, gurue) koji bi onda svoja uvjerenja slijevali na mase koje bi ih slijepo pratile.

Promatrajući današnji svijet i ogromnu ulogu pojedinaca na mase, i to su vidimo, uspjeli.

3. Veliki plan je uništiti Bibliju bez spaljivanja.

Roger tvrdi da je taj plan jednostavno izvršen. Naime, kako kaže, Lucifer je rekao da će on osobno nadahnuti Charlesa Darwina na postavljanje temelja teorije evolucije. Shvatili su da ako navedu čovjeka da vjeruje u tu teoriju to bi ih navelo da prestanu vjerovati u Biblijsko stvaranje. Samim time uništili bi vjeru u čovjekov prvi grijeh, pa time i spasenje, potrebu za spasenjem. Krist tako postaje nepotreban i tako bi uništili vjeru u Bibliju – jednim potezom!

Intervju je snimljen 1980-ih godina a ono što on priča se odvijalo par desetaka godina ranije. Možemo vidjeti kako se nakon 50 godina u našem vremenu ispunjava dosta toga što je Roger naveo kao Sotonin plan za čovječanstvo, na koji očito nasjedamo.

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.