BIO JE SOTONIST, A SAD VIČE : ‘Žrtvovali smo životinje i ljudska bića!’ 

Autor: Vjera

Kako nikako nisam mogao ubiti ljudsko biće, drugi u mojoj grupi naljutili su se i ....

Prije dvadeset i četiri godine na Noć vještica, sada 42-godišnji David Arias počeo je svoje putovanje u pakao. Dozivanje demona, droge, napadi i svetogrđe bili su sastavni dio njegovog života. Nakon gotovo četiri godine aktivne suradnje sa zlom i potragom za moći, Arias se polako počeo vraćati Bogu u želji za spasenjem. Nakon obraćenja Arias je sada oženjen, ima troje djece i aktivan je član Katoličke crkve te sada rado svjedoči svoja iskustva kako bi potaknuo druge na promjenu. Za ncregister.com (National Catholic Register) dao je intervju u kojemu je prepričavao zle radnje povezane s ‘noći vještica’ a mi smo izvukli samo neke dijelove njegova potresnog svjedočanstva

S 18 godina zaglibio u okultno!

‘Odrastao sam u katoličkoj obitelji, ali nismo živjeli našu vjeru. Takva plaha vjera nije bila dobar temelj za trenutak kada mi je sa 16 godina umrla majka. Njezina smrt me strašno pogodila i ja nakon toga nisam znao kako vjerovati u Boga ljubavi. Kad god je netko rekao, “Volim te” ja sam se pravio gluh i u meni je rasla ljutnja i bijes.

Kad sam imao 18 godina, otišao sam na koncert s nekim prijateljima na Halloween. Nakon toga, jedan od njih pozvao me na groblje kako bi preko ‘Ouiji’ ploče dozivali demone. Otišao sam i tamo vidio prve očite manifestacije zla. Mislio sam da je to zastrašujuće ali i da je jednako smiješno. Bio sam kao malo dijete koje se igra s vatrom; bila je to igra za mene ali dio onoga što sam napravio, jednako je bilo opasno koliko i zabavno.

Ta vrsta zabave uskoro me odvela do “underground strane” koja se odvijala u praznim skladištima. Rock glazba, droga i tajni rituali na “posebnim mjestima” u skladištu. Organizatori su umanjivali rituale, pokušavajući ih učiniti normalnima, ali oni su zapravo bili sotonisti. Zazivali su zlo u svoje tijelo i u duše kojima su se onda naknadno koristili. Tako sam u kratkom vremenu tonuo sve dublje u sotonizam. Naučio sam da sotona želi biti kao Bog pa ga je potrebno darivati žrtvama. U osnovi najčešće smo žrtvovali životinje. Ja sam u tome sudjelovao četiri godine i nikako nisam mogao ubiti čovjeka što je bilo potrebno za jednu od najvećih stepenica sotonizma.

Najlakši način za ubiti ljudsko biće je abortus jer beba nema nikakvu obranu. Možete ubiti koliko hoćete beba u ovoj državi sve dok su oni još uvijek u maternici. Zato je abortus bio sastavni dio naših rituala, preko kojih smo nevine žrtve predavali sotoni. Abortus je anti-sakrament posvećen Sotoni, to sam znao i sudjelovao u tome, iako nikad nisam sam želio ubiti ljudsko biće.

Od sotonizma dobio bol i želju za samoubojstvom




‘Kako nikako nisam mogao ubiti ljudsko biće, drugi u mojoj grupi naljutili su se i jako me pretukli. Htjeli su me gurnuti dublje u pakao, ali nisam bio spreman ići. Htio sam im pripadati i imati više snage, ali ubijanje drugih ljudskih bića za mene je bilo izuzetno nemoralno. To se uzima zdravo za gotovo od većine sotonista, ali kada uzmete u obzir sve ostale zlo koje sam učinio, ubiti  čovjeka bio je samo sljedeći korak do propasti. Zahvaljujem Bogu što me spriječio da to učinim.

Moje odbijanje zla za mene je bilo bolno vrijeme. Bio sam depresivan i strašno napet. Želio sam se ubiti, mislio sam da moram tamo gdje me sotona želi. Samoubojstvo je poznato u sotonističkim krugovima kao ‘auto-žrtva’, a sotona biva počašćen tom dozom očaja koja uništava sve ono dobro u nama. U cijelom tom očaju dok sam tumarao s ogromnim teretom grijeha, još uvijek sam krio nadu da bi moglo biti bolje. Prošao sam pored katoličke crkve, a njena vrata bila su otvorena. Pogledao sam unutra, vidio raspelo i glasno uzviknuo Isuse pokaži mi snagu koju mi ti možeš dati a sotona ne može! To je bio iskren zaziv Boga, jer mi je trebala snaga kojom mogu pobijediti zlo koje sam prizvao na sebe.

Plakao sam i plakao. Bog je već tada odgovorio na moju molitvu. Vidio sam da trebam dobiti oproštenje od  Isusa kroz Crkvu, a i Isusa i Crkvu sam progonio. Moja ispovijed  trajala sat  je sat i pol; a kasnije sam išao i kod egzorciste. Bilo je olakšanje osloboditi se od zla, kao i početi primati pričest.




Savjeti za katolike o duhovnoj borbi

‘Najveća stvar koju morate znati je ta da ste s Bogom – Isusom Kristom, uvijek na pravom mjestu, bez obzira koliko teško bilo. Nadalje, naš Gospodin, Isus Krist začetnik naše Crkve, živi i dalje u Crkvi, osobito u Euharistiji. Naš Bog voli biti s nama i dati nam svoje milosti. S obzirom na ovu izvanrednu ljubav koju možemo primati od Isusa kroz Euharistiju, strašno je ironično da velik broj katolika ne vjeruje u Isusovu prisutnost u Euharistiji, ali zato svaki sotonist to zna.

Prije mnogo godina, kada sam bio u sotonizmu, slali smo svoje ljude na kasne mise po posvećene hostije za potrebe svetogrdnih rituala. Čak smo imali svoje redovite župljane koji su se prijavljivali kao izvanredni ministranti koji su nam krali pričest. Bilo je tako cijelo vrijeme. Sotonistima je uništavanje Euharistije jedan od ‘najsvetijih rituala’. Prije sam se pitao zašto? A sada mi je jasno da sotonisti znaju da je u Euharistiji Bog, živi Bog. S druge strane sotonist će učiniti sve da uvjeri katolika da tamo nema Boga kako bi ga potencijalno katolik ponižavao u sklopu sotonizma.

Kao katolici, moramo oživjeti našu vjeru u stvarnu prisutnost Isusa u Euharistiji i pokazati djelima da smo ga primili. Mnogi katolici Isusa ne primaju s poštovanjem. A ako želimo primati Isusa s poštovanjem, trebamo tražiti Blaženu Majku koja će nam reći kako to učiniti. Bila je prva koja je primila Isusa, a ona zna bolje od bilo kojeg drugog stvorenja što Isus očekuje od nas. Također, za duhonvu borbu potrebna nam je krunica i ispovijed. Marija ima moć nad zlom odmah do Oca i Sina i Duha Svetoga.’

Aries je još dodao da se kao katolici ne bi smjeli nikako povoditi za ‘zabavnim zlom’ jer je to najveća pogreška koju mogu učiniti, ignorirati stvarnu prisutnost zla. ‘Stvarno je jednostavno: Ako želite privući zlo, stavite oko sebe prikaze zla. Ako želite privući dobro, stavite prikaze dobra’, rekao je Aries, čime se osvrnuo na zlu umjetnost  i zabavu koja se danas na veliko plasira kako bi što više zla donijela u obitelji. Dodaje da katolici na dane poput ‘noći vještica’, trebaju ići na svetu Misu, na Euharistijsko klanjanje kao i moliti krunicu i Božanskog milosrđa, jer kako kaže, upravo u tim danima zlo uzima duše za sebe, a jedini koji zlo može pobijediti je Krist i to onaj u nama, onaj kojega primamo u Euharistiji.

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.