Biblija pronađena nakon tornada bila je otvorena na mjesu koje govori o “zavjetrini i utočištu”

Autor: D. B.

Biblija pronađena među ruševinama tornada u američkoj Oklahomi vraćena je vlasniku. Ironično, Biblija je pronađena otvorena na 32. poglavlju knjige proroka Izaije gdje piše: ''…svaki je kao zavjetrina, utočište od nevremena.'' (2. stih)

Bibliju, koja je pripadala Michaelu Alexanderu i njegovoj zaručnici Sheili Spurlin, pronašao je u obližnjoj ruševini 'lovac na oluje' Brandon Heiden. Bespomoćno je promatrao dok je oluja uništavala kuću Lancea Cartera, nakon čega je provjerio je li s obitelji sve u redu. Haiden je prvi uočio Bibliju te ju fotografirao.

Gage Ross, prijatelj obitelji Carter, također je prilikom raščišćavanja uočio Bibliju otvorenu na istom poglavlju.

''Bog mora da je s nama, valjda.'' – rekao je za KFOR News.

Zaručnici Alexander i Spurlin boravili su u prikolici iza Carterova posjeda, te su preživjeli skriveni u lokalnom skloništu. Nažalost, njihov dom nije preživio oluju koja je poharala cijeli grad i ubila 51 osobu, među kojima je bilo i djece.

Međutim, Biblija je nekako uspjela preživjeti oluju, a Alexander je neizmjerno zahvalan da su joj istu vratili u posjed.

Lajkaj našu stranicu na FACEU!




Autor:D. B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.