DILJEM SVIJETA GORE CRKVE, A SVI ŠUTE Muslimani snimili uništenje katoličke crkve na Filipinima!

Autor: Z. K.

Tuga i bijeda ovog tolerantnog svijeta prikazana u videu. Prestanite šutjeti!

Video koji vam donosimo snimljen je u lipnju ove godine i prikazuje situaciju u kojoj ekstremni muslimani sami sebe snimaju dok prakticiraju međureligijski dijalog ulaskom u Katoličku Crkvu koju s mržnjom unište, a tada i zapale. U islamskim regijama na Filipinima bijesni rat i mržnja protiv svega što je kršćansko. Međunarodna zajednica naime, to sve ignorira jednako kako je godinama šutjela i ignorirala krvavi progon kršćana n Bliskom istoku. Video prikazuje samo djelić potresnog ratovanja protiv kršćana uz šutnju ovog svijeta. I ne, Katoličke Crkve ne gore samo na Filipinima, one gore u pola Jugoistočne Azije i u velikim dijelovima Afrike južno od Sahare ali i u Europi! To je istina o mučenicima današnjeg doba – našoj braći koja diljem svijeta trpe udarce i šutnju čitavog čovječanstva! Molimo za kršćane diljem svijeta!

Prema američkom State Departmenteu, kršćani u više od 60 zemalja su suočeni s progonom zbog svoje vjere u Isusa. 75 % ljudi na planeti danas živi u zemljama gdje je progon kršćana postao normalan… Zapravo, kršćani su najproganjanija religijska skupina na svijetu te je progon kršćana danas rašireniji nego u bilo kojem trenutku u povijesti čovječanstva.

Progon generalno ne počinje s odrubljivanja glava i masakrom. On počinje na suptilan način, s otuđenjem i diskriminacijom. A kad svijet šuti: patnja prevladava. Molimo za kršćane diljem svijeta!

Autor:Z. K.
loading...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.