Foto: Pixabay, Ilustracija

Svećeniku u zoru pokucale dvije žene, ispalo je da nisu postojale! Nevjerojatno svjedočanstvo o obećanju Srca Isusovog

Autor: Vjera

Otac Sergio Argüello dijeli iznimno iskustvo: dvije su mu dame pokucale na vrata i zamolile ga da ode pomoći njihovu umirućem ocu, ali ispostavilo se da mu to nisu mogle biti kćeri i da nisu ni postojale tamo u tom trenutku!

Znao sam da će taj dan biti poseban, ali nisam ni slutio kako.

Prethodnog dana sam otišao rano spavati, odmah nakon svoje Svete ure, i stoga sam se probudio sretan i odmoran u tri ujutro. Do sada sam pobijedio susjedovog pijetla i ja sam taj koji ga budi, ali ja sam jutarnji tip i više sam fokusiran u ranim satima.

Imao sam dva sata da pripremim svoje Evanđelje dana, krunicu za problematične parove koju sam obećao.

Kako bih se natjerao da pišem i da me ne bi ometalo ništa, odlučio sam ne sići na doručak prije nego što obavim domaću zadaću. Čim sam završio otišao sam u kuhinju pripremiti cappuccino, moj omiljeni.

Zov zore

Dovršavao sam kavu i htio otići u ured provjeriti dnevni raspored – znam da ću, ako ga ne pogledam, sve zaboraviti – kad sam začuo kucanje na vratima.




“A sad tko će to biti?” Nitko nas ne posjećuje ovako rano. Možda su kucali susjedima… Ne, to su stvarno bila naša vrata.

Otišao sam otvoriti i vidio dvije vrlo uzbuđene gospođe koje su mi rekle: “Oče, uđite, molim vas, otac nam je teško bolestan, ispovjedite ga i dajte mu odriješene i pomazanje”.

Pitao sam ih: “Želi li se vaš otac stvarno ispovjediti?” Pogledale su se i zatim odgovorile: “Naravno, naš je otac vrlo odan Presvetom Srcu”.




(Pitao sam jer sam prošli tjedan posjetio pacijenta koji me na kraju izbacio iz kuće…)

Tko su bile te dvije žene? >>>više na vjera.hr

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.