foto: snimka zaslona/youtube

Svećenik upozorava na ‘vampire’ koji vas mogu udaljiti od Boga u došašću: ‘Događa se u snu’

Autor: Z. K.

Otac Eduardo Hayen, egzorcist meksičke biskupije Ciudad Juárez, nudi razmišljanje u ovom prvom tjednu došašća 2023. u kojem upozorava na „vampire“ koji mogu udaljiti ljude od Boga, kao što su alkohol, poroci, seksualne nemoralne aktivnosti ili ovisnost o društvenim mreže, između ostalog.

foto: pixnio

Govorio je o tome Hayen, koji je i  direktor tjednika Presencia, u tekstu objavljenom na društvenoj mreži X 3. prosinca, prve nedjelje došašća, a naslovio ga je sa “Čuvajte se vampira”.

“Sjećate li se Drakule i vampirskih romana?

Oni su izmišljena bića koja ljudima sišu krv dok spavaju. Žrtve moraju biti u dubokom snu da bi bile napadnute od strane ovih stvorenja podzemlja. Vampir prvo ubrizgava uspavljujuću tvar kako bi uspavao žrtvu, a u međuvremenu joj siše krv”, pita svećenik dok započinje svoju meditaciju.
Na isti način, nastavlja otac Hayen, “u duhovnom životu naši vampiri su naše loše navike, posebno poroci. U naše živote ulaze polako, poput narkotika; Dok spavamo, oni počinju malo po malo sisati našu plazmu. Gubimo energiju, snagu, motivaciju, volju, hrabrost, entuzijazam, stav.”

Egzorcist u Međugorju spoznao moćnu istinu: Gospa ne tjera demone, ona…
Polako umiremo

Egzorcist dalje precizira: „Možemo živjeti čak i s dobrim navikama kao što je odlazak u crkvu, ali samo iz navike, bez ikakvog unutarnjeg života koji nas motivira. Svijest pada u duboki san i >>>više na vjera.hr

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.