fbpx
foto: pxfuel

‘SUZE MI IDU KAD SE SJETIM!’ Molite ovo, izvukla sam se iz teške financijske situacije: Počela devetnicu svetom Josipu, šesti dan dogodilo se ovo

Autor: Vjera

O čudesima koje ljudi doživljavaju po molitvama svetom Josipu, zaštitniku obitelji mnogo se govori, a s obzirom na to da su u današnje vrijeme obitelji nevjerojatno pogođene zlom, jer je sve zlo usmjereno na razaranje obitelji, kao što napomenula i sestra Lucija fatimska vidjelica, ovakva su svjedočanstva poticaj svima onima koji misle da je sve izgubljeno i gube vjeru u trenucima nemoći.

Sa željom Marije T. (puni podaci u redakciji) i njenim dopuštenjem prenosimo vam silno svjedočanstvo koje je vrlo aktualno jer je mnogo obitelji danas pogođeno upravo – neimaštinom.

“Vidim da mnogi traže pomoć u molitvi vezano uz posao, želim svima posvjedočiti moć i važnost, u takvim situacijama, utjecanju i devetnicama sv. Josipu.


Nije tajna kako je danas umjetnost preživjeti, nema posla, tko i ima priliku raditi njegova plaća nije dostatna da pokrije i one najosnovnije životne potrebe, osobne ili obiteljske.

U takvoj situaciji, jednom prilikom, našla sam se i sama.

Uz sav rad i trud, suprug i ja, zbog kredita koje smo morali dizati kako bi djeci osigurali krov nad glavom, našli smo se u situaciji da više nismo znali kako preživjeti mjesec. Djeca školarci, potrebe velike, novca nema. Osjećala sam se kao da nas je netko stavio pred zid i nema dalje.

Jadni, bezvoljni,ne vidimo izlaza.

Bio je prvi petak (inače, redovito održavam prve petke), k tome počela je i devetnica svetom Josipu. Do tada nisam znala ništa o svetom Josipu, niti sam mu se ikad molila.

Na kraju Svete Mise, svećenik nas je potaknuo na molitvu devetnice, pogotovo oni koji imaju obiteljskih problema ili problema kao što je naš. I pomislim: pa hajde, nemam što izgubiti!
To mi je ionako zadnja slamka spasa!

I krenula ja s devetnicom. I to baš ono, s punim pouzdanjem i vjerom da će mi sveti Josip izmoliti od Isusa pomoć, naravno, ako je to volja Njegova!

Nisam tražila novac! Molila sam za neki posao. Ja ću raditi i zaraditi potreban novac.>>>više na vjera.hr
Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.