Stravična tajna 1. maja: Dan kada demoni krstare zemljom!

Autor: Vjera

Katolici, vjernici budite oprezni i ne slavite “praznik rada” već taj dan u srcu posvetite Kristu i svetom Josipu Radniku kojega je Katolička crkva dodijelila za taj dan

Mnogi će ljudi krenuti u slavlje popularnog 1. maja, potpuno zavedeni s mišlju da slave svoj rad. No, u pitanju je prijevara, odnosno demonsko-sotonistički praznik koji nema nikakve veze s radom i zabavom.

Jeste li znali da je  1.maj  dan koji su sotonisti posvećetili Luciferu. Protekla noć, bila je Valpurgijska noć.

Po narodnom njemačkom vjerovanju Valpurgijska noć (ona s 30. travnja na 1. svibnja) noć je kada se vještice skupljaju na Brocken planini i kada se savjetuju sa svojim bogovima. Inače, ta Valpurgijska noć jedan je od najvažnijih sotonističkih blagdana i redovno podrazumijeva rituale i ljudsko žrtvovanje.

Anton LaVey, pak, američki pisac, sotonist i okultist je u toj Valpurgijskoj noći osnovao svoju sotonističku crkvu. On je smatrao Valpurgijsku noć najdemonskijim praznikom u čitavoj godini. Kada vještice i demoni krstare zemljom, orgijama slaveći rođenje proljeća i Sotonu. LaVey je obrijao svoju glavu prilikom stvaranja sotonističke crkve kako bi podsjetio na egzekutora, odbacujući Sveto Trojstvo i duhovni život u zamjenu za odanost paklu i materijalnim zadovoljštinama.

Korijeni ove teorije nalaze se u i životu Adama Weishaupta, rimokatoličkog svećenika, jezuita i profesora kanonskog prava na Sveučilištu u Ingolstadtu koji se rodio 1. svibnja 1748. godine u židovskoj obitelji koje je početkom 17. stoljeća bila pokrštena od strane rimokatolika u njemačkom gradu Ingolstadtu. Weishaupt je u povijesti poznat kao rimokatolički svećenik koji je odlučio da će pod svaku cijenu postati poznat te je u jednom trenutku u svom životu skrenuo s crkvenog puta i počeo se baviti vještičarenjem i sotonizmom.

Na taj dan osim sotonističke Valpurgijske noći, slavi se i rođendan Iluminata. Prema jednoj predaji, Adam Weishaupt se zapanjio kada je saznao da je dan njegovog rođenja vezan za drevno pogansko vjerovanje i običaj poganskog praznika Beltan koji se slavio u čast prirode i plodnosti, a kojeg su pogani praznovali 30. travnja, te sotonističkog praznika Valpurgijska noć koji se slavio u noći između 30. travnja i 1. svibnja.

Tada je odlučio da ćer svoj 28. rođendan, 1. svibnja 1776. godine, osnovati tajno sotonističko bratstvo pod nazivom Iluminati. Cilj tog bratstva posvećenog Luciferu bio je i ostao jednom svjetskom revolucijom srušiti dosadašnji način života, poredak i moralne norme, te izazvati stvaranje Novog svjetskog poretka s Luciferom na čelu!
Nadalje, pojedini povijesni zapisi govore u prilog činjenici da je Adam Weishaupt s Iluminatima odlučio cijelom svijetu nametnuti organizirani ‘doček 1. svibnja’ i praznovanje sotonističkog praznika Valpurgijska noć, čijim bi se praznovanjem cijeli svijet poklonio Luciferu, na prijevaru.

Iluminati su potom, koristeći svoj veliki utjecaj u Americi, organizirali demonstracije radnika u Chicagu i sukob radnika s policijom 1. svibnja 1886. godine. Nakon toga, službeni dogovor dogodio se 1889. u Parizu kada je održan prvi kongres komunističke Druge internacionale. Na tom kongresu osim komunista sudjelovali su masoni svih vrsta, spiritisti i okultisti. Tamo je odlučeno da se svake godine praznuje proljetni praznik rada te da to bude su spomen “palih ” radnika u obračunu s policijom u Chicagu.

Pojedini istraživači Iluminata izvlače iz ovih podataka činjenicu da je to tajno društvo uspjelo ishoditi da cijeli svijet 1. svibnja, pod krinkom ‘humanizma i zaštite prava radnika’, zapravo slavi njihov rođendan, odnosno dan osnivanja i tako zajedno s njima veliča slavi u svetkuje Lucifera odnosno Sotonu.
Zbog svega ovoga, katolici, vjernici budite oprezni i ne slavite “praznik rada” već taj dan u srcu posvetite Kristu i svetcu Svetom Josipu Radniku kojega je Katolička crkva dodijelila za taj dan.

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.