fbpx

Što su članovi Družbe ”Braća hrvatskog zmaja” tražili kod pape Franje?

Autor: Ivan Vidović

Po svemu sudeći Družba ''Braća hrvatskog zmaja'' je okultna organizacija iako to sami članovi ne žele priznati.

Svojevremeno smo na našem portalu objavili feljton o ovoj Družbi koja ime nosi po Zmaju – Božjem i čovjekovom neprijatelju. No, ta činjenica kao niti to da je osnivač bio mason te da je sami čin zazmajevanja članova parodija Isusove posljednje večere, njima kao da ništa ne govori. Oni se diče činjenicom da je preko stotinu svećenika također bilo ili je još uvijek njihov član kao što je to bio i prvi hrvatski predsjednik. Samozadovoljno isitiču svoje doprinose hrvatskoj kulturi i kao takvi odlaze papi Franji, doduše na opću a ne posebnu audijenciju pretprošle srijede 3. 6. Tim je povodom za Vatikanski Radio napravljen intervju s velikim meštrom družbe Neviom Šetićem i meštrom obrednikom Josipom degl’Ivellioza koji možete poslušati ovdje.

Mi ćemo vas podsjetiti na naš feljton koji je izazvao veliko zanimanje i čuđenje do tada neupućenih. Ovdje možete doznati sve bitno o ‘njima’:

1. DIO: O kakvom je Zmaju ovdje riječ?


2. DIO: Na medaljici sv. Benedikta piše: ‘Neka mi Zmaj ne bude vođa’, a Družbi je Zmaj zaštitni znak!

3. DIO: Opskurno: ‘Braća hrvatskog Zmaja’ veličaju Zmaja koji je prema Bibliji Božji neprijatelj

4. DIO: Mason Albert Pike: ‘Lucifer je za masone simbol prosvjetljenja’

5. DIO: Okultna inicijacija u Družbu ‘Braća hrvatskog Zmaja’ vrši se iznad Kamenitih vrata!

Iznenađeni?

Da, dobro pitanje, što su tražili kod pape Franje? Možda dobru ispovijed?
Autor:Ivan Vidović
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.