foto: screenshot/youtube

‘Sotona stoji iza svega, slušate Gospu’ Moćno svjedočanstvo časne iz Pariza koja živi u Međugorju

Autor: Vjera

Od fascinacije okultnim, preko astrologije do časne sestre u Međugorju

Okultizam, umijeće proricanja, udaljio ju je od vjere. Do te mjere da je uvuče u depresivno stanje do granice samoubojstva. Zatim susret s molitvenom skupinom karizmatske obnove u najmračnijem trenutku njezina života. I tu je neočekivani susret i zagrljaj s Gospodinom.

Nakon jednog dana zauvijek se promijenio život Emmanuele Maillard, danas za sve poznate međugorske sestre Emmanuele, redovnice Zajednice Blaženstava, koja živi u Međugorju gdje vrši svoje apostolsko poslanje.

Sestra Emanuela poznata je i cijenjena u cijelom svijetu.

Nju, Parižanku, koja dolazi iz vrlo vjerničke obitelji, s okultizmom upoznaju kolege iz razreda koji su je pokušali naučiti kako napraviti seansu, a ona se toga prilično bojala.

Zatim se tijekom studija u Parizu počela družiti s ljudima specijaliziranim za proricanje kao da je strah bio “kompenziran” određenom fascinacijom koju je imala prema okultnom.

Knjiga Života

“Jednom sam otišla u Indiju, bilo je to ’72, imala sam dvadeset četiri godine, kod jednog vrlo poznatog astrologa, vrlo poznatog u New Delhiju i napravio mi je onu stvar koja se zove astralna karta”, kaže ona u jednom od svojih svjedočanstava”više na vjera.hr
Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.