foto: wikimedia/public domain

Šokantno svjedočanstvo poznate voditeljice! ‘Sanjala sam Marlyn Monroe u vatri čistilišta: Otkriveno mi je zašto je tamo završila’

Autor: Vjera

'Vidjela sam Isusa kako ide iza nje...'

Katolička zagovornica života i televizijska voditeljica EWTN Español Patricia Sandoval pojavila se u nezavisnom podcastu ‘Uniquely Mary’ kako bi podijelila nevjerojatno svjedočanstvo.

Sandoval je poznata u katoličkom svijetu jer je doživjela nevjerojatno obraćenje koje je odjeknulo svijetom.

Naime, nakon bijega iz obiteljskog doma, nakon tri pobačaja i rada za ‘Planned Parenthood'(klinike za abortuse) gdje je asistirala brojnim abortusima, velike ovisnosti o drogama i beskućništva jedan dan u potpunom očaju na cesti susrela je Isusa i u trenutku se njen život posve promijenio i danas je jedan od najvećih svjedoka izvanredne Božje milosti i ljubavi, na svjetskoj sceni. (više ovdje)

No, njeno svjedočanstvo o dušama u čistilištu koje je podijelila je doista potresno.

Svjedoči da je prije 15-ak godina razvila duboku pobožnost prema dušama u čistilištu.

Svjedoči da im je nudila pričesti i patnje, molila krunice i darivala novac za mise u čast svetih duša u čistilištu.

“U meni je nastala velika strast prema dušama u čistilištu. Željela sam pomoći koliko sam mogla”, rekla je.




“Jedne sam noći sanjala san. Vjerujem da je to bilo Božje otkrivenje”, rekla je Sandoval.

“Sanjala sam Marilyn Monroe u samim dubinama čistilišta. Mogla sam vidjeti u ovom snu da je bila na vrlo niskoj razini čistilišta.

Vjerojatno bih mogla reći da je to bila razina koja je bila vrlo blizu pakla, a vidjela sam je kako vrišti u ovoj vatri. Slike su bile crno-bijele. U ovom snu nisam vidjela boju.”




“Vidjela sam je kako vrišti i čula sam glas Boga Oca kako govori: ‘Spasio sam je za dlaku. Imao sam sažaljenja i milosti prema njoj zbog njezina djetinjstva. Ona je bila rezultat svih njezinih rana iz djetinjstva.”

“Mogla sam osjetiti bol Boga Oca zbog boli ove duše koja je toliko patila.”

Sandoval nastavlja s drugim dijelom sna.

“Scena se promijenila – bilo je kao da mi je Bog pokazao zašto je ona tamo”, kaže Sandoval. >>>više na vjera.hr

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.