fbpx
screenshot/flickr

Snažne poruke svećenika koji je doživio smrt i bio na Božjem sudu: Ljudi nisu svjesni što se događa oko nas

Autor: Vjera

Kaže da mu je misija govoriti ono što je vidio

Otac Steven Scheier trebao je umrijeti 18. listopada 1985. u sudaru dok se vraćao u svoju župu u biskupiji Wichita, Kan. Zadobio je težak potres mozga i prijelome vratnih kralježaka. Doktori su mu davali male šanse da preživi.

Ali jest.

Ubrzo nakon povratka u svoju župu, dok je čitao Evanđelje po Luki o neplodnoj smokvi, stranica se iz lekcionara osvijetlila, povećala i pomaknula prema njemu. Potresen nakon mise sjetio se da se nakon nesreće našao pred Isusovim sudom.


Naš je Gospodin prošao kroz cijeli njegov život, pokazujući mu grijehe neispovjedane i neoproštene od njegove posljednje ispovijedi.

Otac Scheier mogao je samo odgovoriti: “Da, Gospodine.” Iako svećenik, doduše nije bio previše duhovan i nije imao praktički nikakav molitveni život.

Presuda je bila pakao, s čime se otac Scheier složio. Rekao je da je Gospodin samo “poštivao njegov izbor”. Ali tada je čuo ženski glas koji je molio da mu poštedi dušu. Znao je da je to Blažena Majka.

Čuo je Isusa kako govori >>>više na vjera.hr

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.