Sharon Osbourne: ‘Najgora stvar koju sam ikad učinila je abortus!’

Autor: Zrinka K.

O katastrofalnim posljedicama abortusa koje osjećaju sve žene malo se govori u jeku kampanje koja zagovara ubijanje nerođene djece, zar ne?

Kada su poznati u pitanju mediji najčešće prenose njihove izjave koje su u skladu s politikom sveopće tolerancije, tolerancije na smrt. Izvještava se o poznatima koji zagovaraju abortuse, eutanaziju, homoseksulane brakove, no ako netko od svjetski poznatih ‘zvijezda’ kaže nešto suprotno depopulističkoj politici, to mediji uvijek prešućuju. Žalosno.

Sharon Osbourne vidjela je i učinila mnoge lude stvari. Naposljetku, njezin muž poznati je „hard” roker Ozzy Osbourne.

No u intervjuu, ova zvijezda reality showa i guru glazbenog menadžmeneta rekla je da je odlazak na abortus najgora i najužasnija stvar koju je ikada učinila u životu. Iznenađeni?

Sharon Osbourne, zvijezda reality showa i članica komisije u talent showu „British X Factor”, pretrpjela je tri spontana pobačaja zbog oštećenja vrata maternice nakon što je izvršila abortus u 17 godini.

Prisjetila se: „Imala sam abortus sa 17 godina i bila je to najgora stvar koju sam ikada učinila. Išla sam sama. Osjećala sam se  jako uplašeno. Bilo je tamo puno drugih mladih djevojaka i sve smo bile baš prestrašene, gledale smo jedna drugu i nijedna od nas nije rekla niti jednu jedinu riječ, od srama. Na svoj sam način prošla kroz to i bilo je užasno. Ne bih to nikada nikome preporučila jer se sve vraća. Kada sam pokušavala zatrudnjeti, izgubila sam troje djece – to je bilo zbog toga što mi je abortus uništio vrat maternice.

Prije nekoliko mjeseci i R&B pjevačica Toni Braxton podijelila je s javnošću svoje vlastito iskustvo s abortusom. U raspravi oko abortusa, strana „za – izbor” niječe da bi abortus mogao biti uzrok problema za žene. Negiraju štetu koju abortus čini prema ženi – medicinsku, psihičku, probleme u odnosima s prijateljima i obitelji te što je najvažnije u odnosu s Bogom.

Pjevačica Toni Braxton razumije koliko je abortus mizeran i jadan čin. Ne samo da žali zbog abortusa koji je imala, već je i zabrinuta zbog njegovih duhovnih posljedica. Ne samo da je dokazano da abortus izaziva niz mentalnih problema za žene, nego i duhovne – kao što je ženina borba s opraštanjem samoj sebi i traženje oproštenja od Boga. I deset godina kasnije, poznata R&B pjevačica bori se da izađe na kraj s posljedicama koje je abortus ostavio na njenom tijelu ali i duši.




O katastrofalnim posljedicama abortusa koje osjećaju sve žene malo se govori u jeku kampanje koja zagovara ubijanje nerođene djece, zar ne?

Autor:Zrinka K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.