fbpx
Foto: Unsplash/ilustracija

Sestra Marija Natalija imala je vizije Isusa: Pitala ga je o kraju svijeta i dobila zapanjujući odgovor

Autor: Vjera

Među mnogim proročanstvima koja se nalaze u objavama sestre Natalije su poruke koje govore o 'kraju svijeta'

Maria Natalia od sestara svete Marije Magdalene bila je redovnička mističarka koja je umrla 1992. godine i čije objave nose Nihil Obstat i Imprimatur. O samoj sestri Nataliji čitamo sljedeće, preuzeto iz uvoda knjige posvećene njezinim objavama:

Umrla je 24. travnja 1992. u zadahu svetosti. Od ranog djetinjstva jasno je uočila svoj redovnički poziv i sa sedamnaest je stupila u samostan …njezine poruke su poziv na okajanje grijeha, pokoru i pobožnost prema Bezgrješnom Srcu Marijinu kao pobjedničkoj Kraljici svijeta.

Tijekom Drugog svjetskog rata, sestra Natalia savjetovala je papi Piju XII. da ne ide u Castelgandolfo, njegovo ljetno utočište, jer će biti bombardirano, kao što se i dogodilo. Sestra Natalija je pri ulasku u samostan žrtvovala svoj život za svećenike.


Gospodin je prihvatio njezinu ponudu: podnijela je nevjerojatne patnje, u svom tijelu i u svojoj duši, jer Isus je s njom podijelio svoj križ, svoju bol koju osjeća za mlake svećenike i također svoju radost za dobre i odane. Potpuno se poistovjetila s Isusom. Isus se u njoj radovao i patio, kako je i sam rekao: „Za moje ljubljene sinove svećenike“.

Među mnogim proročanstvima koja se nalaze u objavama sestre Natalije su poruke koje govore o ‘kraju svijeta’ tj. trijumfu Bezgrješne Kraljice >>>više na vjera.hr

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.