fbpx

‘Sada idi i kaži svijetu’ Američkoj majci i domaćici ukazuje se Isus i predaje dva zahtjeva čovječanstvu!

Autor: Vjera

Dana 18. studenog 2021. mlada Jennfier dobila je ovu poruku Isusa

‘Dijete moje, tražim Svoju djecu da svakoga dana u Milosrdni sat (15:00), počevši s prvom nedjeljom Adventa pa sve do blagdana Mojeg Božanskog Milosrđa (24. travnja 2022), izmole jednu krunicu Božanskog Milosrđa za one koji nisu pripremljeni da Me susretnu u času svoje smrti. Tražim Svoju djecu da također izmole jednu Gospinu krunicu, posebice u taj sat, ako je moguće, moleći za zaštitu obitelji dok razmatraju otajstva. Tražim Svoju djecu da mole molitvu Sv. Mihaela za snagu i zaštitu od neprijateljevih napada. Sada idi i kaži svijetu o mojim zahtjevima, jer ja sam Isus i Moje milosrđe i pravda će pobijediti.’, rekao je Isus 18. studenog 2021. godine, Jeniffer mladoj američkoj majci i domaćici (prezime joj se uskraćuje na zahtjev duhovnog voditelja da se poštuje privatnost muža i obitelji.)

Stranica Poruke Neba donosi detelje o vidjelici Jennifer koja je bila, ono što bi neko nazvao “tipičnom” katoličkom vjernicom koja ide u Crkvu nedjeljom i zna malo o vjeri a još manje o Bibliji. To će možda i najbolje potvrditi da je svojedobno mislila da su “Sodoma i Gomora” dvoje ljudi a “Blaženstva” (op.p – retci iz Mateja 5) ime rock benda.

Tada joj je jednog dana, tijekom Pričesti na Misi, Isus počeo zvučno govoriti dajući joj poruke ljubavi i upozorenja govoreći joj: “Dijete moje, ti si produžetak Moje poruke Božanskog Milosrđa.” Budući da se njezine poruke više usredotočuju na pravdu koja mora doći u svijet koji se ne kaje, doista ispunjavaju posljednji dio poruke Isusa sv. Faustini:
“Prije nego dođem kao pravedni Sudac, otvaram širom vrata svojega milosrđa. Tko ne želi proći kroz vrata Milosrđa, morat će proći kroz vrata moje Pravednosti”.. dn 1146.

Jednog dana Gospodin ju je uputio da svoje poruke predstavi Svetom Ocu, papi Ivanu Pavlu II. Fra Seraphim Michaelenko, vicepostulator kanonizacije svete Faustine, preveo je Jenniferine poruke na poljski. Rezervirala je kartu za Rim i, suprotno svim izgledima, završila je u unutarnjim hodnicima Vatikana. Susrela se s monsinjorom Pawelom Ptasznikom, bliskim prijateljem i suradnikom pape i poljskog državnog sekretarijata za Vatikan. Poruke su proslijeđene kardinalu Stanislavu Dziwiszu, osobnom tajniku Ivana Pavla II. Na sastanku koji je uslijedio mons. Pawel je rekao: “Širite ove poruke svijetu gdje god možete.”

Poruke donosi: Poruke neba za vremena u kojima živimo

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.