foto: wikimedia

‘Roditelji, ovako molite ako želite da vaša djeca budu posve sigurna’

Autor: Z. K.

Jeste li roditelj koji ponekad brine za svoje dijete? Tražite li način da zaštitite svoju djecu od opasnosti i zla? Želite li da znaju za Božju ljubav i zaštitu?

Naravno! To su stvari koje su zajedničke svim roditeljima katolicima. Želimo da naša djeca u svakom trenutku budu sigurna u Isusovim rukama.


Poslušajte savjet sv. Louise de Marillac i upotrijebite njezin savjet za molitvu krunice.

Glumica tvrdi da joj je ova molitva spasila sina od smrti: ‘Izgovorite ove riječi kad djeca izlaze iz kuće’

Savjet sv. Louise de Marillac o molitvi za djecu

“Preporučite svoju djecu Bezgrješnom Srcu Marijinu. Kada roditelji mole krunicu, na kraju svake desetice trebali bi podignuti krunicu u zrak i reći joj: ‘Ovim zrncima veži moju djecu za svoje Bezgrješno Srce’ , ona će se pobrinuti za njihove duše.”

Istinska je snaga u molitvama svete krunice koja nas po Mariji povezuje s Isusom. Postoje stvarna i nevjerojatna svjedočanstva ljudi koji su putem krunice spašeni od brojnih nesreća, ili su spašena djeca. Evo jednog primjera.

Mijo Barada o mladiću kojem je molitva krunice njegove majke spasila život: Svako jutro na koljenima je molila ovako
Šokantno svjedočanstvo: Djevojka spašena po majčinoj krunici

Jedna od potresnijih svakako je svjedočanstvo koje je govorio američki svećenik William Kerr, a koji je preminuo 14. svibnja 2009.>>>više na vjera.hr

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.