foto: slika zaslona/youtube

Roditelji 15 godina molili za svog mentalno bolesnog sina, danas je potpuno zdrav i svjedoči: ‘Isus je jedini izvor mira’

Autor: Z. K.

Graham je ime mladog muškarca, sina Lore i Michaela Cotton kojem je kao djetetu dijagnosticiran ADHD, a s 10 godina obolio je je i od Aspergovog sindroma, bipolarnog poremećaja i depresije.

Posljedično, kao dječak počeo se drogirati, ponajviše pušiti marihuanu, ali i rezati se po tijelu, a sve kako bi izbjegao nepodnošljive osjećaje tjeskobe koji su ga užasavali.

Bio je u bolnici za mentalno oboljele zbog psihoza i psihičkih slomova. Palio je požare u kući te udario svog oca u glavu zbog čega je bio i u zatvoru. Dvije godine, ili je bio u zatvoru, ili u psihijatrijskoj bolnici na teškim lijekovima.

Obitelj je počela snažno moliti za svog sina. Molitva koju je njegova majka neprestano ponavljala Bogu glasila je: ‘Bože, daj Grahamu da Te osjeti’.

Godinama se činilo kao da Bog ‘ne čuje molitve’. Mladić je neprestano doživljavao slomove i završavao u bolnici. Obitelj je s velikom vjerom nastavljala moliti vapeći Bogu za milost. >>>više na vjera.hr

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.