fbpx

RECI LJUDIMA DA OVO ČINE SVAKI DAN Čovjek vidio i primio upozorenje anđela za svijet!

Autor: Vjera

U najmanju ruku zaprepastio sam se, ne samo njegovom prisutnošću u mojoj sobi, već i njegovom veličinom. Skočio sam iz kreveta i brzo posegnuo u ladicu noćnog ormarića kako bih uzeo vatreno oružje, tad mi je rekao...

Vince Sigala je laik, obiteljski čovjek, katolik i evangelizator, pomoćnik egzorcista te  katolički publicist koji je 2015. godine doživio nadnaravno iskustvo u svojoj spavaćoj sobi. Naime, tvrdi da mu je Anđeo čuvar SAD-a prenio važnu poruku za sve ljude.

‘Jedna od posljednjih vizija koju sam dobio je ona koju smatram najvažnijom od svih zbog uputa danih u samoj viziji, a uputa nije bila samo za mene, već i za svakoga tko će je slušati’, kazao je Sigala o opisao što je doživio.

‘Ovo neizbrisivo iskustvo dogodilo se početkom 2015. godine, usred noći:

Spavao sam u krevetu sa suprugom. Odjednom sam se probudio. Vrlo sam brzo sjeo i pogledao ulijevo. Na ulazu u našu kupaonicu, uz našu spavaću sobu, bio je ogroman čovjek. Molio se na oba koljena, spuštene glave i ruku stisnutih ispod brade.

Naš strop visok je su oko trinaest stopa. Unatoč tome, potiljak mu je dirao strop, pa bi veličina ovog stvorenja kad bi stajala bila najmanje dvadeset i pet stopa. Njegova bijela odjeća do gležnja također je svjetlucala zlatom, a remen u punoj zlatnoj boji bio je omotan oko struka. Kosa mu je bila između plave i svijetlosmeđe boje, a stopala, također vrlo velika, ali proporcionalna ostatku tijela, bila su vezana u pletene sandale od smeđe-brončane tkanine.

Jasno sam mu vidio posjekotinu ili modricu na lijevom obrazu gore, i dok je njegova odjeća bila prekrasna, bila je zaprljana od onoga što se činilo kao rana ispod tkanine. Izgledao je izuzetno tužno i vrlo umorno.

U najmanju ruku zaprepastio sam se, ne samo njegovom prisutnošću u mojoj sobi, već i njegovom veličinom. Skočio sam iz kreveta i brzo posegnuo u ladicu noćnog ormarića kako bih uzeo vatreno oružje koje čuvam u sobi radi zaštite.

Tek što sam usmerio oružje u smjeru stvorenja, kad je okrenuo glavu i pogledao me, govoreći: “Molim te, nemoj to raditi.”
Na te riječi obuzela me velika smirenost. Spustio sam oružje na i samo se zagledao u njega. Lice mu je bilo nježno, kao i oči, ali i dalje je izgledao teška srca.

Tada je rekao: “Reci ljudima da mole krunicu Božjeg milosrđa svaki dan i da je prinesu žrtvu kao odštetu za grijehe koje su počinile Sjedinjene Države.”

Tada je posjet prestao. U danima koji su slijedili, kroz kontemplaciju i molitvu, pokazano mi je da je to biće Anđeo čuvar Sjedinjenih Država i da gubi bitku za našu zemlju od sotone i njegovih demona.

Naše molitve, posebno ona koju je zatražio, jačaju ne samo njega, već i sve anđele koji se bore s njim. Došao je po pomoć. Shvatio sam da anđele osnažujemo svojim molitvama, baš kao što jačamo demone svojim grijehom. Naši grijesi i ravnodušnost otvaraju vrata vragovima i njihovim prokletstvima, ali naše molitve i molbe otvaraju vrata Božjoj snazi ​​i blagoslovima.
Trebamo molitvu i pokoru te žrtve za ljubav prema Bogu koje ustupaju mjesto slapovima milosti. Dajmo Isusu sve što jesmo i sve što imamo prije dolaska Dana pravde.

Teško onima koji bi ovo razdoblje milosrđa uzeli zdravo za gotovo i odgodili svoja obraćenja, misleći da mogu pričekati zadnji sat. Rasti u svetosti milost je Božjeg milosrša. Za rast u svetosti potrebno je vrijeme. A to vrijeme za milost i milosrđe je upravo sada.’

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.