fbpx

RAJKO BUNDALO: Evo kako bračni par može u neznanju dozvati Sotonu na svoje potomstvo!

Autor: Vjera

Ovako đavao dobije vlast nad vašim brakom i potomstvom

Ovo predavanje na temu bračne spolnosti, Rajka Bundala, poznatog glumca i obraćenika koji je dobio mnoge spoznaje o đavolskom uplitanju u rodove ljudi, trebali bi poslušati bračni parovi koji žele ići putem svetosti ali i oni bračni parovi koji ne znaju uzroke tame i nesreće u svojim brakovima.

Bundalo naime otkriva da mnogi bračni parovi, vođeni đavlom kao učiteljom o spolnosti nerijetko izvršavaju sotonističke čini preko kojih sotona uzima vlast nad njihovim brakom ali i njihovim potomstvom.

Upozorava da nismo svjesni svetosti bračnog čina pa ga tako oskvrnjujemo ni ne znajući da nam je Sotona učitelj u tom svetom dijelu – ljudske spolnosti.

– Što posiješ to ćeš požnjeti. Đavao je svojim zamkama uspio postati učitelj nad svetim Božjim činom, gdje u zajedništvo dolazi muž, žena i Bog. Bračna postelja je oltar Boga Oca i ona mora biti u dostojnu svjetlu. To nije soba da se pokazuje javnosti, to je soba intimnosti između muža, žene i Boga.

Čuvajte Božje svetište i sveti Božji bračni čin. Pornografija – to je ružna riječ koja izlazi od duha mržnje koji psuje sve svetinje, koji s bijesom izgovara sve ono što je sveto, jer ako taj duh uđe na sam izvor rađanja i kad učini opačinu tamo i svoj obred kada izvrši, tada dobiva vlast nad bračnim parom i njegovim potomstvom – rekao je Bundalo u predavanju kojeg morate poslušati.

-Bog hoće ljudski par – PAR, zbog toga je rascijepio čovjeka na dvoje. Da ne možeš ne druge polovice, jer nisi potpun čovjek. Sve ono muško od čovjeka je u muškarcu, sve ono žensko od čovjeka u ženi. Da bi bili čovjek moramo se mi naći i sjediniti u onoj cjelini koju je Bog predvidio u samom početku, u prvotnom Adamu. Ali, kako ćemo se sjediniti ako smo neprijatelji? To je moguće samo u ljubavi, a Bog je ljubav. Bog je raskinuo čovjeka da sebe ugradi u njega i da čovjek živi po ljubavi i da ima svoj drugi dio po ljubavi. I ta izvorna čežnja nas zove u bračni savez, osim ako Bog nije odredio drugo zvanje, (svećeništvo i djevičanstvo – redovništvo). Đavao pak ne želi da par postoji, kaže Bundalo.  Neće đavao da par živi u svakom svom susretu onako kako je nastao, pa raskida sve što vodi u ljubav i tamo nameće – duha bludnosti.

Evo kako ga prepoznati:
Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.