Foto: Pexels

Proroštvo o nevolji koja počinje ovog listopada: Evo poruke koju je Gospa navodno dala svećeniku

Autor: Z. K.

Otac “Oliveira” iz  mjesta Rio Grande do Sul u južnom Brazilu već nekoliko godina tvrdi da prima poruke i vizije od Boga.

Oliveira nije njegovo pravo ime; odlučuje ostati anoniman. Činilo se da se njegova slava proširila engleskim svijetom nakon što se ostvarila vizija od 12. ožujka 2020. o smrti Benedikta XIV., koja se trebala dogoditi 2022. godine. Benedikt je preminuo 31. prosinca 2022. godine.


Novije navodne poruke vlč. Oliveira vrlo su detaljne i također predlažu vremenske okvire, stoga potičemo čitatelje da nastave s oprezom i odgovarajućom razboritošću, s obzirom na ponekad uvjetnu prirodu proročanstva i, naravno, pitanje valjanosti koje ostaje otvoreno.

Njegove poruke na portugalskom jeziku dostupne su na internetu i čini se da ne sadrže nikakve očite teološke pogreške ili očito neuspješna proročanstva. Njegov službeni glasnogovornik odgovoran za širenje njegovih poruka je Brazilac teolog, Lucas Gelasio, koji je rekao da je će lokucijama oca Olivere vrlo brzo doći kraj i on će biti dodijeljen novoj misiji.

Svećenik u Brazilu godinama prima mistične vizije! 16 godina sanjao je isti san o tri dana tame koja će zadesiti čovječanstvo

Budući da je otac Oliveira ostaje anoniman, nismo u mogućnosti ponuditi daljnje informacije o tome postoje li popratni mistični fenomeni, kao što su stigme, ekstaze, itd. koji, iako nisu konačni u dokazivanju autentičnosti navodnih poruka, mogu pomoći u njihovom ukupnom razlučivanju.

Foros de la Virgen María bio je prvi kanal na španjolskom koji je objavio te vizije. Nakon čega su se javili mnogi drugi vidioci sa sličnim porukama i nastao je metež. Došlo je do toga da se upozoravaju vidioci da ‘ne plaše’ ljude. Jedna od poruka koju je najavio u lipnju je da nevolja počinje u listopadu, a na blagdan Gospe od Krunice 7. listopada Hamas je napao Izrael, zbog čega je ova poruka posebno uznemirila svijet.

Ovdje ćemo dati konkretnu i središnju poruka ocu Oliveiri  koja se po riječima njegovog glasnogovornika zbila  17. lipnja 2023. i kaže da će nevolja eskalirati u listopadu 2023.
Proroštva svećenika koji je predvidio smrt Benedikta XVI: Vidio budućnost svijeta do 2029.

Poruka koju mu je, kako kaže, dala Gospa Fatimska je sljedeća:

“Dragi sine, slušaj pažljivo.

U listopadu ove godine započet će razdoblje velikih nevolja koje sam već najavila kada sam došla u Francusku, Portugal i Španjolsku.”

Vjerojatno se odnosi na ukazanja La Salette, Fátimu i Garabandal (Op. a).
“U sve tri prilike govorila sam o uzroku ovih nevolja.

Pripremite se, prije svega duhovno, jer ovo razdoblje neće doći s praskom, već će biti postupno i polako će se širiti svijetom. Rat koji je počeo će se povećati, kao što ste već vidjeli. U mnogim će dijelovima svijeta biti suša, velikih oluja i potresa.

Ali kao što je moj Božanski Sin rekao, kada čujete ove glasine, ne bojte se! Od danas uvijek koristite čudotvornu medaljicu, a medaljicu podijelite i svom stadu.>>>više na vjera.hr

 

Svećenik objavio da se nešto veliko dogodilo čovječanstvu 13. listopada, pogledajte

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.