Proročanstvo Padre Pija: Na ovaj dan čovječanstvo će počiniti samoubojstvo

Autor: Vjera

Ne čudite se zlu koje nas okružuje jer smo ga sami dozvali

Padre Pio jedan od najčudesnijih svetaca nije bio samo mistik i čudotvorac, bio je i prorok koji je tako često znao kroz opomenu nagovijestiti užas budućnosti koja nas očekuje. Tako je Padre Pio prorokovao suicid čovječanstva u kojem sudjelujemo, kao i najstrašniji dan za čovječanstvo.

Otac Pellegrino Funicelli, koji je mnogo godina pomagao Padre Piu, jednom je pristupio svecu zapitavši ga o grijehu abortusa:

“Oče, jutros ste uskratili odrješenje jednoj gospođi zbog izvršenog pobačaja. Zašto ste bili tako strogi prema toj jadnoj nesretnici?” (Otac Pio bi ponekad odbio dati razrješenje pokorniku koji nije pokazao dovoljno pokajanja, iako bi se takvi često vraćali, a on bi im ga ipak dodijelio ako su bili iskreni).

Otac Pio je odgovorio: “Dan kada ljudi izgube pojam o užasu pobačaja bit će najstrašniji dan za čovječanstvo. Pobačaj nije samo ubojstvo nego i samoubojstvo.

“Samoubojstvo?” upita otac Pellegrino.

“Samoubojstvo ljudskog roda razumjet će oni koji će vidjeti zemlju napučenu starcima, a ispražnjenu od djece: zemlju spaljenu poput pustinje“, odgovorio je otac Pio.

Nije li predvidio današnje vrijeme? Nikad više smrti, i nikad više ubijenih u jezivoj tišini svijeta!
Padre Pio, moli za nas!

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.